Monor környékén hölgyet keresnék diszkrét ismerkedésre...bármi szoba jöhet...
kölcsönös szopás valaki ? veszprém környéke
MA kölcsönös szopás valaki ? Veszprém környéke
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Holnap estére keresek párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Szőke kék szemű közepesen hosszú haj. Sziasztok!
Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék hölggyel, párral.Többit priviben légy szíves!
Sziasztok! Ma estére keresek párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Szőke kék szemű közepesen hosszú haj. Utazni is tudok! Sziasztok
Sziasztok.
Olyan férjes hölgyet keresek, akinek a vágyai közt szerepel az, hogy egy méretes farok keféli rongyá a szűk kis punciját.
Természetes mindezt titokban, akár hosszútávon is.
Várom a jelentkezőket, helyem van Budaörsön.
Olyan férjes hölgyet keresek, akinek a vágyai közt szerepel az, hogy egy méretes farok keféli rongyá a szűk kis punciját.
Természetes mindezt titokban, akár hosszútávon is.
Várom a jelentkezőket, helyem van Budaörsön.
Budapesten keresnék hölgy partnert,kor alkat nem lényeges,légy diszkrét,ápolt 60-as pasi vagyok,szeretek nyalni,képem van fent,írj a többit meg dumcsizzuk.
jaszberenyi függetlenként keresek nem független hölgyet ---párt-- kellemes kikapcsolodásra
Holnap estére keresünk pasit, aki részese akar lenne egy orális kalandnak..
Bp belvaros..
Bp belvaros..
Sziasztok Monor környékén keresek párt/hölgyet...mindenki meg elégedésére...
Sziasztok Monor környékén keresek párt/hölgyet...mindenki meg elégedésére....
Sziasztok!
Off!
Szokott valaki egyáltalán választ kapni nőtől? Azt sejtem , hogy a bi-meleg srácok ilyenkor ugranak a friss húsra, de valakinek összejött már egy nő esetleg egy páros kapcsolat?
Off!
Szokott valaki egyáltalán választ kapni nőtől? Azt sejtem , hogy a bi-meleg srácok ilyenkor ugranak a friss húsra, de valakinek összejött már egy nő esetleg egy páros kapcsolat?
Sziasztok! 22 éves budapesti srácként ismerkednék.
Sziasztok! Fehérváron keresnék egy kedves hölgyet..
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
hello
miskolcon keresnénk hölgyet
miskolcon keresnénk hölgyet
Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.

Sigma76

kissaby