Sziasztok Szombat estére (05.25) keresek BP i párt vagy csajszit, vagy házi sw bulit.
szép délutánt nem fügetlen pasikéntt keresem nem független hőlgy társaságát
szép délutánt nem független pasiként keresem nem független hőlgy társaságát
Hali 06.05-én Budapesten leszek délutáni elfoglaltságot keresek ha volna kedved/kedvetek talizni írj üzit
Sziasztok! Van itt házas nő aki érdekelt a diszkrécióban?
Sziasztok! Akár ma estig, akár holnap bármikor kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, ha szükséges helyem is van a VII. kerületben, privátban pedig elérsz! Szép napot! Laci
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok! Én egy 26 éves nem független férfi vagyok Bajáról! Olyan hölgyet vagy párt keresek aki néha de redszeresen megalázna diszkrét körülmények között! Baja vagy környékén keresek nőt, lányt, vagy párt helyem van az is megoldható! várom jelentkezéseiteket, ha lehet e-mailt irjatok! Köszönöm! bevalalok93@gmail.com
Bp-en keresek párt vagy hölgyet.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Esztergom ?valaki?
Holnap napkor környékén keresek, lányt, hölgyet kalandra. Kor, alkat nem számít.
Sziasztok! Akár már ma este masszíroznék, kényeztetnék, orálpartiznék nővel, csatlakoznék párhoz, Pesten. Képek és infók az adatlapomon, privátban elérsz! Szép napot! Laci
Hölgyem!
Kellemes diszkrét kapcsolat reményében kereslek,
én elváltan egyedül élő ápolt férfi vagyok.
partnert keresek. ismerkedjünk, és találkozzunk.
69elefant@gmail.com
Kellemes diszkrét kapcsolat reményében kereslek,
én elváltan egyedül élő ápolt férfi vagyok.
partnert keresek. ismerkedjünk, és találkozzunk.
69elefant@gmail.com
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Ma estére keresek párt bpn. Helyem nincs. Normális ápolt potens férfi vagyok. Dohányzom, viszont nem vagyok kamus! Sziasztok!
Ma estére keresek párt bpn. Helyem nincs. Normális ápolt potens férfi vagyok. Dohányzom, viszont nem vagyok kamus! Sziasztok!
Heves megye, Eger és környéke, férfias aktív bi pasit keresek, 40 felett, akár kezdő is....
53 éves pár ma estére keres párt vagy pasit Fejér megyéböl vagy környékéröl!
ma délután közös szopás valaki ? vp környéke,,utazni tudj