Sziasztok fejér megyében keresek hölgyet, párt.
Egy huncut lány keres magának vékony, szálkás, sportos pasit. Csak fiatalok írjatok! Szabin vagyok, ráérek
Fő a diszkréció!! Puszi

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Keresek valakit,aki egy finom cumival,leápolná a farkamat ma este ! Helyem van a bulinegyedben !
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.
Miskolc és környékén hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz! 5x/178/74 16×4,5 Nem független férfi várj jelentkezésetekre ! Hely Miskolcon megoldott.
Hölgyem !
Elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu diszkrét kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Elváltan egyedül élő ápolt 50.-es Bp.-i hetero férfi vagyok
Helyem és időm van , elképezlésem hosszabbtávu diszkrét kapcsolat, kötetlenül.
69elefant@c2.hu
Sziasztok! Megbízható 35-56 év közötti diszkrét pár/házaspár vagy hölgy társaságát barátságát keresem tartós kapcsolatra rendszeres diszkrét titkos találkozásokhoz Szekszárdon és környékéről. Válaszokat privát üzenetben várom a részleteket megbeszéljük!
Keresek valakit,aki egy finom cumival,leápolná a farkamat ma este ! Helyem van a bulinegyedben !
Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
hello
miskolcon keresnénk hölgyet
miskolcon keresnénk hölgyet
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok! Fehérváron keresnék egy kedves hölgyet..
Sziasztok! 22 éves budapesti srácként ismerkednék.
Sziasztok!
Off!
Szokott valaki egyáltalán választ kapni nőtől? Azt sejtem , hogy a bi-meleg srácok ilyenkor ugranak a friss húsra, de valakinek összejött már egy nő esetleg egy páros kapcsolat?
Off!
Szokott valaki egyáltalán választ kapni nőtől? Azt sejtem , hogy a bi-meleg srácok ilyenkor ugranak a friss húsra, de valakinek összejött már egy nő esetleg egy páros kapcsolat?
Sziasztok Monor környékén keresek párt/hölgyet...mindenki meg elégedésére....
Sziasztok Monor környékén keresek párt/hölgyet...mindenki meg elégedésére...
Holnap estére keresünk pasit, aki részese akar lenne egy orális kalandnak..
Bp belvaros..
Bp belvaros..
jaszberenyi függetlenként keresek nem független hölgyet ---párt-- kellemes kikapcsolodásra
Budapesten keresnék hölgy partnert,kor alkat nem lényeges,légy diszkrét,ápolt 60-as pasi vagyok,szeretek nyalni,képem van fent,írj a többit meg dumcsizzuk.