Sziasztok! Akár már ma este masszíroznék, kényeztetnék, orálpartiznék nővel, csatlakoznék párhoz, Pesten. Képek és infók az adatlapomon, privátban elérsz! Szép napot! Laci
Hölgyem!
Kellemes diszkrét kapcsolat reményében kereslek,
én elváltan egyedül élő ápolt férfi vagyok.
partnert keresek. ismerkedjünk, és találkozzunk.
69elefant@gmail.com
Kellemes diszkrét kapcsolat reményében kereslek,
én elváltan egyedül élő ápolt férfi vagyok.
partnert keresek. ismerkedjünk, és találkozzunk.
69elefant@gmail.com
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Ma estére keresek párt bpn. Helyem nincs. Normális ápolt potens férfi vagyok. Dohányzom, viszont nem vagyok kamus! Sziasztok!
Ma estére keresek párt bpn. Helyem nincs. Normális ápolt potens férfi vagyok. Dohányzom, viszont nem vagyok kamus! Sziasztok!
Heves megye, Eger és környéke, férfias aktív bi pasit keresek, 40 felett, akár kezdő is....
53 éves pár ma estére keres párt vagy pasit Fejér megyéböl vagy környékéröl!
ma délután közös szopás valaki ? vp környéke,,utazni tudj
Sziasztok!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!!
Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok! Diszkréció adott és elvárt!!
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Érettebb korosztály is nagyon vonzonak találom
szívesen ismerkednék Monor környékén párral hölggyel
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Eger és környéke, aktív bi férfit keresek, 40 felett, akár kezdőt is.
45/43 éves jófej,borotvált,nem együtt élő,fiatalos pár vagyunk.
Párokat keresünk egymás előtti szexre(később akár 4-es gabalyodásra)Vas megyéből.
Helyünk sajna nincs.
Hétköznap napközbeni órákra.
A hölgytag enyhe bi.
Párokat keresünk egymás előtti szexre(később akár 4-es gabalyodásra)Vas megyéből.
Helyünk sajna nincs.
Hétköznap napközbeni órákra.
A hölgytag enyhe bi.
Szia ! - Nőt ! Kellemes diszkrét kapcsolat reményében keresek,
én elváltan egyedül élő ápolt férfi vagyok
Nem feleséget és nem élettársat keresek,
szabadidő partnert keresek.és a szex is hiányzik. ismerkedjünk, és találkozzunk.
üdv.
69elefant@gmail.com
én elváltan egyedül élő ápolt férfi vagyok
Nem feleséget és nem élettársat keresek,
szabadidő partnert keresek.és a szex is hiányzik. ismerkedjünk, és találkozzunk.
üdv.
69elefant@gmail.com
Sziasztok ma estére (05.11) keresek Bp.i pár vagy elhanyagolt hölgyet.
Sziasztok!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Zoli
Szia / sziasztok! Még új vagyok és kezdő, segítsetek beavatni ismerkednék!
Csak Debrecenben keresek elhanyagolt vagy bevállalós lányt, hölgyet, párt, anyagiaktól mentesen, közös élvezetekre! Rendes pasi vagyok és imádom a szexet heteró alapon, kitartó vagyok a hölgy örömére, benne vagyok minden jóban természetesen!
) Írjatok és ismerjük meg egymást közelebbről is!