Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet ,párt, fiút keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Az érzéki szexet szeretem sok sok extrával!Írjatok és beszéljük meg a továbbiakat!
Kecskeméti párt keresek
szép estét sziasztok hőlgyeim valaki booldoggá tudna tenni tikos kapcsi csak autos hőlgy előny
itt a hosszuhétvége ..keresek párt .lányt kellemes kikapcsolodásra.irj ha érdekel

Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet ,párt, fiút keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Az érzéki szexet szeretem sok sok extrával!Írjatok és beszéljük meg a továbbiakat!

Sziasztok, fiatal, sportos, potens, Pest megyei pasi vagyok és szívesen csatlakozom nőkhöz illetve párokhoz! Akár csak Kukkolni is.
Sziasztok! Akár már ma este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten! Képek és infók az adatlapomon, privát üzenetben pedig elérsz! Szép napot!
Hölgyem!
Keresek egy kellemes kapcsolatot. ápolt
középkorú diszkrét férfi vagyok.
Bp.
Bp.
Szia , írtam privát. Kérlek jelezhetik vissza. Köszönöm. Etele
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2019. 03. 08. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 08. péntek 09:41

Ma és holnap estére valaki?Vagy mindenki beszari és kamus itt?Csak 45 felettik és privibe ha van igazi férfi is itt aki találkozni is mer egy nővel!Kép nélküliek ne írjanak és van egy adatlapom is!!
Hosszabb távú, diszkrét viszonyhoz keresek budapesti hölgyet.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl.
Sziasztok. Ismerkednék beszélgetnék kötetlenül. Csak hölgyek és párok és csak privát üzenetet kérek.
Hölgyem!
Bp.
Bp.
Szolnok megyei női partnert keresek. 30/f
Bp.-i, jó megjelenésű 36 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Hölgyem!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Ma és holnap estére valaki?Vagy mindenki beszari és kamus itt?Csak 45 felettik és privibe ha van igazi férfi is itt aki találkozni is mer egy nővel!Kép nélküliek ne írjanak és van egy adatlapom is!!
Sziasztok, nem függetlenként keresek titkos kapcsolatra hölgyek társaságát. Helyem nincs de nálad vagy kocsiban ha megfelelő a találja akkor írj rám priviben, esetleg párok jelentkezését is várom.
Vas megye Sárvár és Szombathely környékéről.
Vas megye Sárvár és Szombathely környékéről.
Hajdú-Biharban szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgy jelenlétében, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.