Sziasztok! Ma estére a közelből keresünk BI férfit, kizárólag mindenki-mindenkivel szopásra. Ápoltság elvárt. Privátban írjatok légyszíves.
47/187/97 Budapesti férfias ( "átlagnál nagyobb" ) férfi, diszkrét lakásába vár izgalmas intim találkára...
Házaspár is jöhet...
Házaspár is jöhet...
Kellemes idotolteshez keresek inkabb fix esetleg/ akar alkalmi partnert, part. Budapest 3. keruleti 29 eves , 185 cm magas, apolt, diszkret, humoros, egyetemet vegzett,sportos, normalis merettel meglehetosen aktiv, jokepu(nek modott
ferfi vagyok. Szinte minden erdekel, de homo resz kizarva. Szivesen csatlakoznek leszbi parokhoz, vagy akar tobb lanyhoz egyszerre esetleg leanybucsuba is
Akar autos kaland is ... autom van termeszetesen. Parok eseteben is csak a holgy oromere
Kolcsonos szimpatia fontos. Nem levelezem napokig. Eltunosok kimeljenek.
Irjatok batran

Eger és környéke, bi aktív férfias pasit keresek, 40 felett, kezdőt is.
46/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Házaspár is jöhet.
Sziasztok!
Majálisos izgalmakhoz keresnék hölgyet/párt.
Dogging,alkalmi izgat...de tartósan is benne vagyok! smile
Hozd el az asszonyt,vagy megyek és nézd meg az asszonyt! smile
Kor,alkat mellékes...intelligencia,ápoltság fontosabb..és legyenek vágyak! smile
Valós partnereket keresnék,korrekten!
Eger,Miskolc és környéke,messzebb sem kizárt...utazok,kocsi és kedv van! smile
Majálisos izgalmakhoz keresnék hölgyet/párt.
Dogging,alkalmi izgat...de tartósan is benne vagyok! smile
Hozd el az asszonyt,vagy megyek és nézd meg az asszonyt! smile
Kor,alkat mellékes...intelligencia,ápoltság fontosabb..és legyenek vágyak! smile
Valós partnereket keresnék,korrekten!
Eger,Miskolc és környéke,messzebb sem kizárt...utazok,kocsi és kedv van! smile
Budapesti ápolt nem független pasi,hölgy partnert keres,imádok nyalni képeim van bent,privátban keres,mobilos vagyok.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Sziasztok! Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok!
47/187/97 tapasztalt szenvedélyes férfi Budapesti lakásába vár diszkrét intim találkára...
Házaspár is jöhet...
Házaspár is jöhet...
Sziasztok! Szekszárdi megbízható komoly párral/házaspárral ismerkednék, találkoznék diszkrét tartós kapcsolatra! Privát üziben keress!
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék szolnoki hölgyet, esetleg párt is.
Negyvenes szolnoki férfi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Szívesen csatlakoznék szolnoki hölgyet, esetleg párt is.
Negyvenes szolnoki férfi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Sziasztok.42 éves Budapesti àpolt pasi vagyok....szép àpolt vastag farkam van...irjatok....ismerkednék hölgyekel,pàrokal...
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és Budapest környékén.
Sziasztok! Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok!
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni...
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@indamail.hu

Teljesen kezdő párként továbbra is keressük azt a SZÓLÓ HÖLGYET (!!!), akivel közösen kinyalhatnám a számolatlan orgazmusra képes barátnőmet. Leszbikus hölgy is jöhetne, ebben az esetben pusztán csak jelen lennék. Anyagiak kizárva, elsősorban kezdőkre számítunk. Kiemelten fontosak: intelligencia, diszkréció.
Hely Egerben biztosított.
Hely Egerben biztosított.
Bp.-i, jó megjelenésű 36 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!

Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Szolnok Környékén hölgyet keresek.Hely van
nyalnék pisilésig....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 16:35

Törölt felhasználó (3963562)

Sziasztok! Ma este 10 után ápolt bi pasit keresünk, orálmániára!!!! Szopás nyalás ami belefér. Privát leveleket várunk.