Sziasztok!Szolnok és pest megyében ismerkednék hölgyel. Diszkrét normális keretek között. Dumcsizzunk...

Érett hölggyel szeretkeznék imádok nyalakodni
Egyszerűen csak szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgyel együtt, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Sziasztok! Fiatal, vékony pasikat keresek, megbízható partner lennék, bizalom, diszkréció elsődleges nálam. Nembaj ha van feleséged, barátnőd. Fiatal, sportos lány vagyok. Írj üzit bizalommal

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Hölgyem! én ápolt diszkrét középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Akár már ma éjjel kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten. Képek és infók az adatlapon, természetesen helyem is van és privátban elérsz! Szép estét!
Sziasztok! Ma estére keresek partnert Szekszárdon diszkrét szexkapcsolatra pár házaspár hölgy személyében. Esetleg lenne valaki? Várom jelentkezésed privibe!
Sziasztok
Szombat estére keresek párt, hölgyet, Budapesten.
Hely van.
Szombat estére keresek párt, hölgyet, Budapesten.
Hely van.
Sziasztok! Budapesti 60-as nem független ápolt potens pasi,hölgy partnert keres,esetleg párokhoz csatlakozna a hölgy örömére,kor alkat nem számít,légy diszkrét,képeim vannak fent,privátban keres,mobilos vagyok.
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Hölgyem! Keresem a Titkos szeretőmet
Ápolt egyedül élő középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Szupertitkos, diszkrét szeretője lennék budapesti, vagy környékbeli csinos, arányos testalkatú lánynak, hölgynek. Privátot küldj, ha a külső mellett fontos Számodra az intelligencia és a megbízhatóság is. Köszönöm!
sziasztok ma délutáni orákba hőlgyet keresek aki tud jőnni nyalni szeretnék akár tőbszőr is autodba vagy kocsidba helyem nincs
Sziasztok!
Ki jönne el velem autóval szombaton Pestről - Bükfürdőre naturista szaunába?
Srácot, havert keresek elsősorban aki eljönne.
Várom az üzeneteket.
Bence

Srácot, havert keresek elsősorban aki eljönne.
Várom az üzeneteket.
Bence

Hölgyem! Keresem a testi kapcsolatot.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Heves megye és környéke, bi aktív férfit keresek, férfiasat, kezdőt is

Holnap délelőttre keresek Miskolc környékén lányt, vagy párt
mindannyiunk kötetlen örömére.
Induljon szépen a napunk!
mindannyiunk kötetlen örömére.
Induljon szépen a napunk!
Sziasztok,női beszallot keresünk a tobbesunkhoz vas megyében
A többi az adatlapon
A többi az adatlapon