Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek vasárnap dèlelőtre kellemes együttlètre! Esetleg egy másik pasit akivel hölgyhöz csatlakoznánk!? Több infó az adatlapon!
Sziasztok. Ma este keresek BP. I pár elhanyagolt hölgyet, unatkozó csajszi.
BP-i, 43 éves dohányzó ff vagyok.
BP-i, 43 éves dohányzó ff vagyok.

Párokat hparokat keresünk !esetleg jóképű intelligens ffit hetero alapon csak a hölgy örömére!nyiregy és kornyeke
Valós párokkal ismerkednék nyitott, baráti kapcsolat céljából
Sziasztok
Tomi vagyok 24 éves 180 magas kék szem barna haj,
eléggé nagy és vastag intim mérettel rendelkezem ( óriási kupak)
szívesen találkoznék lányokkal párokkal =)
írj és megbeszéljük =)
esetleg skype: nagytamas9405@citromail.hu
Tomi vagyok 24 éves 180 magas kék szem barna haj,
eléggé nagy és vastag intim mérettel rendelkezem ( óriási kupak)
szívesen találkoznék lányokkal párokkal =)
írj és megbeszéljük =)
esetleg skype: nagytamas9405@citromail.hu
Sziasztok,
Holna pestére pár, hölgy társaságát keresem finom esti erotikára. Lakás van.
Budapest! Csak!
Holna pestére pár, hölgy társaságát keresem finom esti erotikára. Lakás van.
Budapest! Csak!
Sziasztok Jan 26."szombat"a estére keresek Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit

Sziasztok! Akár már holnap napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, privátban elérsz, ha szükséges természetesen helyem is van a VII. kerületben. Szép estét! L.
Sziasztok!
Svéd- vagy erotikus masszázs okleveles, jóképű, diszkrét, nem csak masszírozni szerető masszőrtől arányos testalkatú, nem független, csinos lánynak, hölgynek. Privátot írj, ha jólesne egy kis vagy akár rendszeres kényeztetés.
Svéd- vagy erotikus masszázs okleveles, jóképű, diszkrét, nem csak masszírozni szerető masszőrtől arányos testalkatú, nem független, csinos lánynak, hölgynek. Privátot írj, ha jólesne egy kis vagy akár rendszeres kényeztetés.
Sziasztok!
Svéd- vagy erotikus masszázs okleveles, jóképű, diszkrét, nem csak masszírozni szerető masszőrtől arányos testalkatú lánynak. Privátot küldj, ha jólesne egy kis kényeztetés.
Svéd- vagy erotikus masszázs okleveles, jóképű, diszkrét, nem csak masszírozni szerető masszőrtől arányos testalkatú lánynak. Privátot küldj, ha jólesne egy kis kényeztetés.
Sziasztok Jan 26."szombat"a estére keresek Bp-i. dohányzó pár vagy elhanyagolt hölgyet,csajszit

Sziasztok! Hölgyel ismerkednék Szolnok és 70km-es körzetében. Kor alkat mellékes. Igényes vékony alkatú normális 30as pasi. Ha érdekes lehet csevegjünk
Kellemes napot!

Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Sziasztok! Diszkrét tartós szexkapcsolatra keresek Szekszárdon párt házaspárt hölgyet kölcsönös kényeztetésre hosszabb távra! Válaszokat privibe várom!

Szia. Hatvan környékén kereslek.
irj bátran
(G.)

(G.)
Hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz Miskolc és környékén! 55/178/74 16X4,5 odaadó nem független férfi vagyok. Hétköznapokon napközben van szabadidőm. Miskolcon a helyen megoldott. Bizalom, szimpátia, diszkréció fontos! Kor , alkat nem feltételek!
Sziasztok párokat, lányokat, elhanyagolt vagy elvált anyukákat keresek szeretőnek esztergom környékéről akit esetleg anyagilag is támogathatok. Privátban köszi.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Hölgyem!
-Szeretőmet keresem akivel együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szeretőmet keresem akivel együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com