Hölgy Partnerem keresem, Bp.
- 50 éves ápolt korrekt férfi,....
hapsy@c2.hu
írj !
hapsy@c2.hu
írj !
Sziasztok! Ismerkednék, barátkoznék 35-55 közötti Szekszárdi diszkrét párral házaspárral tartós kapcsolatra. Választ privát üzenetben várom!
Hölgy Partnerem keresem diszkréten , Bp.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Lányokat,Hölgyeket esetleg Párokat keresek diszkréten.
Hétközben és napközbeni talival.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
sziastok auto hőlgy aki tudna jőnni ma délutáni orákba egy buja orákra az irjon kőszi
Sziasztok,
Munkámból adódóan,igen sok felé megfordulók az ország különböző városaiban...
Keresek koromtól függetlenül partnert,(inkább tőlem idősebb hölgyet)lehet csak Nő-ket maximum úgy párt,hogy a hölgy örömére,férfi kizárva
Van benned némi bátorság szívesen találkoznék veled/veletek.
Bármi nemű,jellegű kérdésre szívesen válaszolok
Szép estét
Munkámból adódóan,igen sok felé megfordulók az ország különböző városaiban...
Keresek koromtól függetlenül partnert,(inkább tőlem idősebb hölgyet)lehet csak Nő-ket maximum úgy párt,hogy a hölgy örömére,férfi kizárva
Van benned némi bátorság szívesen találkoznék veled/veletek.
Bármi nemű,jellegű kérdésre szívesen válaszolok

Szép estét

akár még te is lehetsz csak NŐ legyél
Várom leveled...

Szopatni szerető fiatal srácot keresek. Viszonozni nem kell
Békésen lakok

Békésen lakok
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
duci szőrős puncit kényesztetnék
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresek titkos kapcsolatra. Helyem nincs, utazni tudok. Többi adatlapomon.
Párt vagy hölgyet keresek titkos kapcsolatra. Helyem nincs, utazni tudok. Többi adatlapomon.
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Lányokat,Hölgyeket esetleg Párokat keresek diszkréten.
Sziasztok! Győrben vagy környékén találkoznék hölggyel, akar idősebbel is, vagy párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Győrben vagy környékén találkoznék hölggyel, akar idősebbel is, vagy párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Vasárnap estig szabadságon vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, privátban elérsz! Természetesen ha kell helyem is van a VII. kerületben a városligetnél!