Sziasztok! Napközben ráérő hölgyet vagy párt keresek, Dél_Dunántúlon!
Férfias, határozott, szeximádó pasi vagyok!
nbalee28@gmail.com
Férfias, határozott, szeximádó pasi vagyok!
nbalee28@gmail.com
Srácot keresek
Sziasztok! Diszkréten ismerkednék ,találkoznék Szekszárdi párral házaspárral hölgyel tartós kölcsönös élvezetekre . Leveleket privát üzenetben várom!
Sziasztok!
Nőt/hölgyet/párt keresnék ma és/vagy holnap délutánra/estére/éjszakára Miskolcon. Diszkrét hely van, diszkréció adott és elvárt.
18-55 éves korig keresek.
Jómagam 31 éves vagyok, 180 cm feletti magassággal, mackósabb de erős alkattal.
Keressetek privátban, minden mást ott megbeszélünk.
Nőt/hölgyet/párt keresnék ma és/vagy holnap délutánra/estére/éjszakára Miskolcon. Diszkrét hely van, diszkréció adott és elvárt.
18-55 éves korig keresek.
Jómagam 31 éves vagyok, 180 cm feletti magassággal, mackósabb de erős alkattal.
Keressetek privátban, minden mást ott megbeszélünk.
Érett hölggyel,párral ismerkednék.
Nem független, nem dohányzó 55/178/76 16*4,5 Miskolc mellett lakó pasi vagyok! Diszkrét HÖLGY, ASSZONY, NAGYI jelentkezésére várok! Pár is OK!
Lányok, hölgyek elhanyagolt feleségek cam valaki . skype: rodger.rodger2
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Srácot keresek
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Hölgyet, párt keresek. Jóképű, magas, nagy farkú sràcként kényeztetem a hölgyet! Jelentkezz privát üzenetben
Ápolt hölgyet keresek, lényeg az ápoltság és intelligencia. Van adatlapom, művelt sportos pasi vagyok. Írjatok, ha tetszem.
Nőt keresek, diszkrét ápolt Bp-i férfiként.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Férfias srácok Pesten?
kio
Sziasztok! Párt keresek ma estére bpn akik fogadni tudnának vagy akarnának egy 40 es normális, ápolt potens férfit! Sziasztok!
Srácot keresek
Nőt keresek, diszkrét ápolt 50-es férfiként.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!
Igényes lányt, hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, aki értékeli egy megbízható, intelligens, művelt, sokoldalú pasi társaságát. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Igényes lányt, hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, aki értékeli egy megbízható, intelligens, művelt, sokoldalú pasi társaságát. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Továbbra is keresünk intelligens és türelmes férfit harmadiknak hetero alapon, csakis a hölgy örömére. Kérjük, hogy csak az írjon nekünk, aki nem ijed meg, ha találkozóra kerül a sor!