Hölgy Partnerem keresem, Bp.
- 50 éves ápolt korrekt férfi,....
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hölgy Partnerem keresem,
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Kecskemét - Budapest viszonylatban ismerkednék Lányokkal,Hölgyekkel esetleg Párokkal napközbeni talira.
Vas megye északi, Sopron megye déli részéből keresem diszkrét hölgypartnerem hosszútávra. 44 éves nem független férfi vagyok.
Sziasztok! Szekszárdi pár,házaspár hölgy barátságát keresem diszkréten minden jóra! Jelentkezéseteket privát várom!
Sziasztok.Barátnőm keresem,hosszú távú együttlétekre.Egyedülálló,élő 41 éves pasi vagyok
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak és kimondottan - akár órákig történő - nyalási és face sitting célra... a lényeg nekem ezen van, akár viszonzás nélkül is. Szeretném, ha az arcomra ülve megalázna, akár a párja jelenlétében, vagy közreműködésével is, egyéb szex részemről nem lenne fontos, csak ha igény mutatkozna rá.
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Hölgypartnerem keresem,
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Hölgypartnerem keresem,
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Hölgyem ! - ismerkednék, diszkréten
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Úr isten. Pasik ne irjanak már!!
Lány,Hölgy esetleg Pár meg ennyire nincs?? Jó kilátások.....
Lány,Hölgy esetleg Pár meg ennyire nincs?? Jó kilátások.....
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!Szívesen ismerkednék Hölgyekkel/Párokkal!