Keresek Pusztaszabolcs Székesfehérvár Velence vagy később Bicske+35km(Tatabánya-Budapest kb) vonzás környékéről Nőt lányt ma estére autós kaland vagy meg látogatnálak. képek profilomon láthatóak.
Budapesti ápolt nem független 60-as pasi partner hölgyét keresi,kor alkat nem számít,légy ápolt,szeres szeretkezni,én imádok nyalni,van bent képem,privátban keres.
Sziasztok!
Többesben és biben is tapasztalt férfiként keresem partnerem, vagy partnereimet Zala,vas megyéből!Utazni tudok!
Többesben és biben is tapasztalt férfiként keresem partnerem, vagy partnereimet Zala,vas megyéből!Utazni tudok!
53ÉVES PÁR KERES párt v.. pasit! Csak komoly emberek jelentkezését várjuk! Fejér megye!!
Hétfőn Kaposváron találkoznék hölgyel,párral!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hölgyem ismerkedjünk találkozzunk...
Csodás élvezetekben részesülve mindkettőnk számára
írj hapsy@c2.hu
és küldj képeket viszonozom.
üdv. Gábor
Csodás élvezetekben részesülve mindkettőnk számára
írj hapsy@c2.hu
és küldj képeket viszonozom.
üdv. Gábor
Hölgyem!
Komoly megbízható férfi ismerkedne.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
MOST HÉTVÉGÉN GÁRDONY??
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Hévíz környékén hölgyel párral ismerkednék.
Hölgyem!
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Igényes lányt, hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, aki értékeli egy megbízható, intelligens, művelt, sokoldalú pasi társaságát. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Igényes lányt, hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, aki értékeli egy megbízható, intelligens, művelt, sokoldalú pasi társaságát. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Vas és Zala megyében keresek hölgyet, párt! Méretes, vastag , intelligens srác vagyok! Írjátok privit!
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
HÉTVÉGÉN GÁRDONY??
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is
Budapest és Gárdony.
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is

Budapest és Gárdony.
Sziasztok!
Egy kedves párral megismerkednéknszívesen és ha úgy alakul házibártjuk lennék!
Egy kedves párral megismerkednéknszívesen és ha úgy alakul házibártjuk lennék!