Sziasztok!
Ma estére keresek Közös hancúrozáshoz párokat lányokat fiúkat,lehetnek csak fiúk is Kecskemét vagy környékéről.Hely van!
Ma estére keresek Közös hancúrozáshoz párokat lányokat fiúkat,lehetnek csak fiúk is Kecskemét vagy környékéről.Hely van!
Sziasztok!
Sziasztok.Péntek estére keresek hölgyet vagy bi párt.
Sziasztok!
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet 06.09. szombatra vagy akár hosszabb távra.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Ha esetleg anyagi támogatás szükséges, akkor azt is megbeszélhetjük.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet 06.09. szombatra vagy akár hosszabb távra.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Ha esetleg anyagi támogatás szükséges, akkor azt is megbeszélhetjük.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
popsikedvelő pasit keresek Pécsen.
Élvezem, ha megdugnak.
Szivesen cumizok is.
Diszkréció, hely van
Élvezem, ha megdugnak.
Szivesen cumizok is.
Diszkréció, hely van
Sziasztok!
Szexi Hölgyek képére élveznék!
Ha érdekel, keress privátban!
Szexi Hölgyek képére élveznék!
Ha érdekel, keress privátban!

Párt,lányt keresek minden jóra!Bi pasik is érdekelnek!Veszprém környéke.Hely megoldható!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
Sziasztok! Ma este Szekszárdon találkoznék nyitott belevaló párral házaspárral! Írj privát üzenetet és adok tel számot.
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Lányok, hölgyek elhanyagolt feleségekel ismerkednék akár támogatás is szobajőhet. skype: rodger.rodger2
Sziasztok ma estére keresek Bp-i hölgyet,párt .
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson

Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok!
Debreceni srác vagyok, férfiakkal ismerkedem. Csak igényes férfiak jelentkezését várom, illetve olyan férfit akiben meg van a kellő bàtorsàg ahhoz, hogy megèlje vàgyait egy màsik fiúval.
Debreceni srác vagyok, férfiakkal ismerkedem. Csak igényes férfiak jelentkezését várom, illetve olyan férfit akiben meg van a kellő bàtorsàg ahhoz, hogy megèlje vàgyait egy màsik fiúval.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Sziasztok! Vasárnap Budapesten leszek és párokhoz csatlakoznék vagy közösen hokiznék fiúval. Kor, testalkat nem számít, helyed legyen!
Most ráérünk 3-as játékokra.Gyertek és szexeljünk 3asban vagy kukkoljatok minket!huncut92@citromail.hu-ra írjatok!
Ma este-holnap reggel keresek szexpartnert Szigetvár-Kaposvár környékén, Dél-Dunántúlon.
Akár párhoz is csatlakoznék!
Akár párhoz is csatlakoznék!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Laci vagyok!
Keresek hőlgyet,párt aki anyagi juttatásért kukkolhatok,vagy mást is!
Táv nem gond!!!
Szeresd a szexis fehérneműket,tűsarkú cipőket!!!
75mlaca@gmail.com
Üdv.: Laci
Laci vagyok!
Keresek hőlgyet,párt aki anyagi juttatásért kukkolhatok,vagy mást is!
Táv nem gond!!!
Szeresd a szexis fehérneműket,tűsarkú cipőket!!!
75mlaca@gmail.com
Üdv.: Laci