Sziasztok , Lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke , utazni tudok . 48év pasi vagyok !
Budapesti, jóképű, hetero férfiként keresek csinos nőt vagy párt napközbeni szabadidővel a XIII., XIV. kerületben vagy a környéken. Tapasztalt, nagy méretű, formás farkú férfi vagyok, magas szex kultúrával. Nem dohányzok, egészséges perverzióim vannak. Találkozzunk, próbálj(atok) ki! Szép napot!
puncit nyalnék Kecskeméten
Miskolc és környékén érett, telt hölgyek társaságát keresném. Mindenféle perverziótol mentes, érzéki, a kölcsönös szimpátiaán és örömszerzésen alapuló titkos kapcsolatot keresek.

Sziasztok, Szívesen ismerkednék, találkoznék Nővel, párral...
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
sziasztok
28/29/30.-án zalaegerszegen 3 pasi mellé keresünk párokat vagy lányt,főleg a 18 óra utáni időpont a jobb de ha elég 2 pasi akkor lehet délelött vagy délután is.
lordfarkas55@freemail.hu érdeklődni lehet csak hetero alapon
28/29/30.-án zalaegerszegen 3 pasi mellé keresünk párokat vagy lányt,főleg a 18 óra utáni időpont a jobb de ha elég 2 pasi akkor lehet délelött vagy délután is.
lordfarkas55@freemail.hu érdeklődni lehet csak hetero alapon
Budapesti 60-as ápolt nős pasi,hölgy partnert keres,kor alkat nem számít,helyem nincs utazni tudok,képem van fent,szeresd ha nyalnak,priviben keress.
Hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet?
Sziasztok! 35-55 közötti nyitott Szekszárdi párral,házaspárral,hölgyel ismerkednék.
Szabad a hétvégém, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, helyem is van természeten Pesten, privátban pedig elérsz!

Masszázs hölgyeknek.
Írj bizalommal.
Írj bizalommal.
Sziasztok.Hölgyet ,párt szopatnèk.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, akivel 1-2 hetente találkoznánk és élvezhetnénk egymás lopott pillanatait. Kizárólag anyagiaktól mentesen és 1 azaz egy partnerre várok. Nincs több időm, az sem baj, ha neked sincs. Kitaláljuk hogyan és miként.
Minden megoldásra nyitott vagyok
)

Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!
Viber valaki?
Miskolc és környékén érett és/vagy telt hölgyek társaságát keresném. Kötetlen kapcsolat,csak érezzük jól egymást...
Sziasztok .miskolci pár vagyunk .hozzánk hasonló párral illetve összeszokott társasággal ismerkednénk szexkapcsolat céljából .ha lehet miskolc és környékén .pussy
Sziasztok . Szombat "05.26"estére keresek Bp-i.párt esetleg csajt,csajokat,jó kis szexcsatára

Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-eszt megyék?Írjatok.