Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Férfias, torkos srácok Pest és környékén?
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Hölgyem! - igényes, ápolt, diszkrét Budapesti férfiként - keresem szeretőmet.
Titkos de rendszeres találkákra gondolok. - helyem van !
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Hölgyem! - igényes, ápolt, diszkrét Budapesti férfiként - keresem szeretőmet.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Hölgyem! - igényes, diszkrét Budapesti férfiként - keresem szeretőmet.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek legyen az bármilyen alkatú aki szintén szeretőt keres..és tudja is mit jelent ez a szó. Nem akar rögtön durr bele hanem meg szeretné ismerni is a másikat.
Olyan hölgyet keresek legyen az bármilyen alkatú aki szintén szeretőt keres..és tudja is mit jelent ez a szó. Nem akar rögtön durr bele hanem meg szeretné ismerni is a másikat.
Férffias, szőrös, torkos srácok Pesten és környékén?
Ma este Hatvanban és környékén szopnék!!!
Sziasztok! Diszkréten ismerkednék Szekszárdi nyitott 35-55 év közötti párral házaspárral tartós kapcsolatra! Részletesen privát üzenetben !
Sziasztok én 23 éves 170 magas szőke hajú kékes szemű meleg fiú vagyok és ma este Hatvanban és környékén szopnék!!! Kíváncsi heterok jelentkezését is várom!!!
Szia!
Aktiv Fiúkat Férfiakat keresek a mai napra,egy kis játszadozásra Kecskemét vagy környékén.Helyem van!
Aktiv Fiúkat Férfiakat keresek a mai napra,egy kis játszadozásra Kecskemét vagy környékén.Helyem van!
Ápolt igényes Budapesti férfiként (52) - keresem szeretőmet.
Titkos de rendszeres találkákra gondolok.
hapsy@c2.hu
Titkos de rendszeres találkákra gondolok.
hapsy@c2.hu
Sziasztok!
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
sziasztok, én is keresem állandó vagy alkalmi szexpartnerem
rendszeres szexpartnert keresek!
Szia bocsi de a legtöbb nő olyan 25 évest keres aki őt elégitené ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 02. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 02. csütörtök 10:36
Törölt felhasználó (3898982)

Sziasztok, 25 vagyok és olyan hölgyet keresek kortól függetlenül aki szívesen elégít ki fiatal pasit!
Sziasztok, 25 vagyok és olyan hölgyet keresek kortól függetlenül aki szívesen elégít ki fiatal pasit!