Sziasztok!
Budapesti, heteró, nem független, heteró 37 éves fiatalember vagyok.
Lánnyal vagy heteró pàrral ismerkednék Budapesten!
Várom leveleiteket priviben!
Budapesti, heteró, nem független, heteró 37 éves fiatalember vagyok.
Lánnyal vagy heteró pàrral ismerkednék Budapesten!
Várom leveleiteket priviben!
nyiregyhazi nem fuggetllen lanyt holgyet keresek ismerkednek szexkapcsolat celjabol...31eves nyiregyhazi fiatal ember vagyok..laju85@citromail.hu elerhetö vagyok...elerhetöseget kerek..
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Mi egy pár vagyunk (fiú - lány) elsősorban biszex férfiak társaságát keressük pasi- pasi illetve hármas szexhez Szolnok környékéről.
Gyere, szopogasd szépen Laci bátyó NAGY farkát..
Házaspár is jöhet.
46/187/97 átlagos, normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Email: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)

Házaspár is jöhet.
46/187/97 átlagos, normális, férfias Budapesti férfi, átlagnál nagyobb intim mérettel.
Email: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035 (csak hivás, ne sms)

Sziasztok! Hölgyet keresek sopronkövesden munkahelyi titkos kalandra, kölcsönös örömökre akár anyagiakért is. Csak hölgyek!!! Liv-en belül ha lehet
28 éves jóképű nem független sportos srác vagyok...irj itt vagy belső üzenetben és megbeszélünk mindent

kecskeméti párt keresek
Lányt,hölgyet masziroznék,kényeztetnék,esetleg fényképeznék.....délutáni,esti órákban ...helyem van 15.ker-ben

Elhanyagolt hölgyet kényeztetnék,párhoz csatlakoznák.06307138343
Tartós de kötöttségektől mentes kapcsolatot kereső holgyel ism. 37 év ffi vagyok!viber?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Sziasztok!Ma estére keresek hölgyet,párt Dunaújvárosban.Nem vagyok idevalósi csak itt dolgozom.Diszkréció elvárt és adott.
Sziasztok!Ma estére keresek hölgyet,párt Dunaújvárosban.Nem vagyok idevalósi csak itt dolgozom.Diszkréció elvárt és adott.
Sziasztok smile
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel smile
Csak pasik ne írjanak, esélytelenek!!!
Nők levelét is várom wink
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel smile
Nők levelét is várom wink
Heves megyei csat párt ketesek kor alkat nemszámit privátba keresetek
Sziasztok
Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel

Párok ismeretségét keresem , ápolt diszkrét nem független heteró férfi vagyok.Bár most egy kis kiváncsiság is mozgat hogy kipróbáljam milyen ha egy kis bi is fűszerezi a találkát, de ez nem feltétel

Sziasztok! Szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn. Helyem nincs. Ápolt,kitartó férfi vagyok! 305057875
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek