Sziasztok.Székesfehérvári 28éves bi pasi(inkább aktiv) vagyok, szivesen csatlakoznek parokhoz, pasihoz vagy holgyhoz
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Holnap estére keresek hölgyet, lányt Zalaegerszegen, vagy környékén. Írj mailt, vagy privit!
Partnert keresek holnap reggelre es delelottre, hely van.
Szabad a hétvégém,hölgyekkel ismerkednék bármire,strand,nudi,dumcsi,kirándulás stb.Utazás nem gond,kocsim van.
pussssz
pussssz
Szarvas és kke. ma valaki aki elrendezne, Lányoknak pároknak támogatás ok.
Utazni tudok, de hely is megoldható. Vagy akár csak kukkolás
sokanyag@gmail.com
Utazni tudok, de hely is megoldható. Vagy akár csak kukkolás
sokanyag@gmail.com
Hölgyet vagypárt keresek. Szfvar és környeke....
Sziasztok.Péntek vagy,Szombat " 08,-11,12" estére keresek Bp.-i párt vagy hölgyet,csaj
Szarvas és kke. ma valaki aki elrendezne, Lányoknak pároknak támogatás ok.
Utazni tudok
sokanyag@gmail.com
Utazni tudok
sokanyag@gmail.com
Sziasztok, ma estére, de akár hétvégére keresnék hölgyet kellemes időtöltésre. Nem csak szex, hanem egy jó hétvége reményében. Helyem van természetesen! Ha akad valaki, akinek hasonlóan magányosra és unalmasra alakult a hétvégéje, üzenetbe keressen meg! Köszi!
Nem független igényes sportos ff-ként párokkal , lányokkal ismerkednék priviben.
08.11-en delelotre keresek partnert, jatszotarsat leginkabb Maglod es 17.ker kornyeken.

Hölggyel ismerkednék diszkrét kapcsolatra békés megyében! Tali ma !? 37 év ffi vagyok!
38 éves igényes, sportos, nem független férfiként keresek hölgyet, lányt vagy párt aki a párja előtt, vagy vele egy szeretkezne, izgatná egy ilyen szituáció. Megbízható, egészséges, élménydús kapcsolat, akár a természetben, autóban is. Orvosként dolgozom, napközben is rá tudok érni, utazás nem gond. Keressetek privátban, mail címem:bomd00@indamail.hu
Sziasztok! Keresem azt a 20 és 35 év közötti barátnőmet, aki alapos megismerés után esetleg szívesen eltöltene pár kellemes órát velem és a párommal kötöttségek nélkül. Támogatás ok zolihajni2012@citromail.hu
38 éves igényes, sportos, nem független férfiként keresek hölgyet, lányt vagy párt aki a párja előtt, vagy vele egy szeretkezne, izgatná egy ilyen szituáció. Megbízható, egészséges, élménydús kapcsolat, akár a természetben, autóban is. Orvosként dolgozom, napközben is rá tudok érni, utazás nem gond. Keressetek privátban, mail címem:bomd00@indamail.hu
Somogy-Baranya-Balaton! Nem független igényes sportos ff-ként párokkal , lányokkal ismerkednék priviben.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek lányt-asszonyt- unatkozó anyukát-szex őrült párokat. Ha valaki szeretné ráhúzni magát a farkamra meglovagolni, esetleg szereti hátulról is az jelentkezzen bátran. Minden érdekel enyhe perverzióban is benne vagyok. Már fáj a szextelenség, fizikai fájdalom van a farkamban ennyi jó nő láttán,és csak áll áll ha akarok valamit kénytelen vagyok magam megoldani.
Budapesten párhoz csatlakoznék ! Szívesen cumiztatnám a nődet miközben te dugod .