Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra kortól függetlenül! 37 év pesti ffi vagyok! Viber?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Szarvas környékén keresek Lányt, párt orális finomságra, akár autóban is, támogatásért ma. utazni tudok kisdavid36@gmail.com
Sziasztok.Szombat estére"05,13" keresek.Alkalmi játszótársat Bp-i nő,pár személyébe
Sziasztok! Ma estére 05.12 pénteken párt pesten! Ápolt normális férfi vagyok! Helyem nincs! 305057875
Sziasztok. Fejér,Komárom-Esztergom megyéböl diszkrét tali ma este??
Sziasztok!
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra! 37 éves pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra! 37 éves pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Sziasztok.Szombat estére"05,13" keresek.Alkalmi játszótársat Bp-i nő,pár személyébe smile
Sziasztok.Egy igényes párhoz csatlakoznék.Miskolc plusz 100km.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Olyan Lányt keresek akivel rendszeresen találkozhatok, hogy testileg jól érezzük egymást. Hosszabb távra. Olyat aki nem hivatásból űzi ezt, és szívesen támogatnám is.
Egy egy alkalmi kiruccanás is érdekelne, akár párral akár lánnyal, ha van hely ott, ha nincs egy természetbeni találka is izgatna.
Minden új huncut dolog érdekel, s mindenre nyitott vagyok
Egy egy alkalmi kiruccanás is érdekelne, akár párral akár lánnyal, ha van hely ott, ha nincs egy természetbeni találka is izgatna.
Minden új huncut dolog érdekel, s mindenre nyitott vagyok
Sziasztok.Szombat estére"05,13" keresek
Alkalmi játszótársat Bp-i nő,pár személyébe.
Alkalmi játszótársat Bp-i nő,pár személyébe.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szia hová valósi vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 29. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 07:37
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza kapcsolatra! 37 év pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv