Csütörtök estére várunk izgalmas ötleteket Pesten...
Sziasztok! Hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, kortól függetlenül! 28éves pasi vagyok! komárom, győr, vas, fejér megye!! utazni tudok!
Sziasztok! Este bi párhoz csatlakoznék! Debrecen Berettyóújfalu vonalon
Párt ,hölgyet ,férfit ( ha bi az még jobb lenne ,férfiaknál a méret nagyon fontos !!!! ) keresünk ma estére Szombathely mellé egy fülledt erotikus éjszakához. Párommal mindent szeretünk :párcsere ,egymás előtti szex,bi szex....Egy jó kis bulit szeretnénk még nyaralás előtt ahol minden megengedett csak jó legyen és élvezzük. Helyünk van már csak jelentkező kell aki szereti és élvezi a szex minden formáját!!!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Valaki Bp XXII Kerület vagy a környékéről? Hely, autó van de utazni is tudok.
Sziasztok ma estére utazni tudo és akaro pasit keresünk szép méretel rendelkezöt
GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com

25 éves Budapesti fiú kereses elhanyagolt feleséget,magányos haziaszonyt

Sziasztok! Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék diszkrét párral, lánnyal.Képeket priviben.
Fiatal (20 éves) hetero srácként budapesti lánnyal / párral ismerkednék. Képet természetesen tudok küldeni.
Párt ,hölgyet ,férfit ( ha bi az még jobb lenne ,férfiaknál a méret nagyon fontos !!!! ) keresünk hétfő estére Szombathely mellé egy fülledt erotikus éjszakához. Párommal mindent szeretünk :párcsere ,egymás előtti szex,bi szex....Egy jó kis bulit szeretnénk még nyaralás előtt ahol minden megengedett csak jó legyen és élvezzük. Helyünk van már csak jelentkező kell aki szereti és élvezi a szex minden formáját!!!
Valami jó.arkú pasi aki ápolásra szorul most 40-ig?
31 éves, magas, átlagos testalkatú pasi vagyok, tele szexuális fantáziával...Szívesen csatlakoznék párokhoz, találkoznék szimpatikus hölggyel. Vacsora, borozgatás mind szóba jöhet, lesz ami lesz alapon!
Szimpátia alapján akár július elsejei estére összehozhatnánk a találkozót... Szívesen kipróbálok perverz dolgokat is...

Sziasztok!
Pécsi, Pécs környéki nőt, párt keresek hétköznap napközbeni találkákra. Hellyel nem rendelkezem.
Pécsi, Pécs környéki nőt, párt keresek hétköznap napközbeni találkákra. Hellyel nem rendelkezem.
Nyíregyházi férfi keres elhanyagolt feleséget, barátnőt titkos kapcsolatra.
sziasztok!
Két pasi és én Éva még egy nőt keresünk társaságunkhoz péntek estére sexbulira.
Csak Nőt keresünk már pasi van!!!
Két pasi és én Éva még egy nőt keresünk társaságunkhoz péntek estére sexbulira.
Csak Nőt keresünk már pasi van!!!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok hőlgyekel lányokal ismerkednék Zalábol és vas megyéből
Helló.... sextelefonhoz keresem férfi vagy női partneremet, aki szeret kicsit extrémebb dolgokat is és aki izgul a telt alkatú hölgyekre. Leveleket priviben várok!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
z

Sziasztok!
Hölgyet keresek tartalmas seretkezésre Esztergom és környékéről.
Hölgyet keresek tartalmas seretkezésre Esztergom és környékéről.