Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Lányok, Asszonyok! Jóképű, intelligens, diszkrét, kemény farkú férfi vagyok. Szimpátia fontos, igényes, helyes nőket keresek. Kellemes időtöltésre. Szép Napot Csajok! Írj bátran nem fogsz csalódni.

Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Valós, diszkrét párral, lánnyal ismerkednék priviben. Képet ott tudok mutatni.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Budapesten napközben elhanyagolt ,vagy kíváncsi nőnek lennék diszkrét szeretője !
Sopron és környéke
Szia, sziasztok!
Igényes szeretői párként keresünk hölgyet mindkettőnk örömére, nyitottak vagyunk, szívesen játszunk, hasonló beállítottságú párokat is örömmel fogadjuk ! Mi hétköznap napközben érünk rá..
Réka: 39/167,70 szőke haj,kék szem,nagy cici,csupasz punci!Tomi: 39/173/73 barna tüsi haj,zöld szem,izmos test,20/5 fazonos intim!Szexben nagyon bevállalósak vagyunk!! ha felkeltettük érdeklődésed,kérlek írj! Várom vissza jelzést! pusziRéka&Tomi
Igényes szeretői párként keresünk hölgyet mindkettőnk örömére, nyitottak vagyunk, szívesen játszunk, hasonló beállítottságú párokat is örömmel fogadjuk ! Mi hétköznap napközben érünk rá..
Réka: 39/167,70 szőke haj,kék szem,nagy cici,csupasz punci!Tomi: 39/173/73 barna tüsi haj,zöld szem,izmos test,20/5 fazonos intim!Szexben nagyon bevállalósak vagyunk!! ha felkeltettük érdeklődésed,kérlek írj! Várom vissza jelzést! pusziRéka&Tomi
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Nem független.Titokban ismerkednék hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Odaadóan gyengéd és kedves pasi vagyok, aki önmagára és környezetére igényes, ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Ha szeretnél kilépni a hétköznapi hajtásból, vagy csak gyengédségre, lazításra, feltöltödésre, masszázsra vágysz akkor jó helyen jársz.
Szabadidőd kellemesebbé tételéhez, swinger klub látogatáshoz is parnered lehetek.. Részlet. Email..!
Ha szeretnél kilépni a hétköznapi hajtásból, vagy csak gyengédségre, lazításra, feltöltödésre, masszázsra vágysz akkor jó helyen jársz.
Szabadidőd kellemesebbé tételéhez, swinger klub látogatáshoz is parnered lehetek.. Részlet. Email..!
Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
keresek ma estére játszó társam (nőt, lányt) Pest és Tatabánya környékéről kocsim van utazni tudom helyem nincs
test alkatom sportos macis méreteim 190cm/90kg 16cm/6cm
test alkatom sportos macis méreteim 190cm/90kg 16cm/6cm
Szombathelyen locsolnék pároknál
Hosszútávon valós pár Nyusziját locsolnám!
Sziasztok! Holnap kit locsolhatok meg Veszprémben?
Sopron és környéke
Ápolt jo megjelenesu pasi, szep nagy formas merettel holgyet, part keres.
Ha szereted ha jol kemenyen, egy kemeny farokkal meg dugnak csak irj.
Es ami meg fontos, nyalas centrikus vagyok.
Legy diszkret, apolt.
Ha szereted ha jol kemenyen, egy kemeny farokkal meg dugnak csak irj.
Es ami meg fontos, nyalas centrikus vagyok.
Legy diszkret, apolt.
Sziasztok Szombat "04.15"estére keresek Bp.i szexpartnert,egyedülálló hölgy,vagy pár személyébe , hosszabb távra is keresek .
Szegeden vagy környékén duci pasi keres kalandot kortól és nemtől függetlenül ! Hölgyet (hölgyeket) kényeztetnék (kor, alkat és kinézet nem számít) ! Párokhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére !
A szexben csak a fantázia szab határokat
Keress meg ha te is így gondolod !
A szexben csak a fantázia szab határokat

Esztergom vagy környéke holnap este bi srác esetleg pár?