Érdi lakhellyel szabad kecóval függetlenül keresnék hölgyet szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Sziasztok 38 éves igényes borotvált pasiként keresek 23-a péntek estére lányt vagy párt Fejér megyéböl utazni tudok.duo1@freemail.hu
Sziasztok.Fiatal,csinos hölgyet vagy párt keresek.Támogatás is OK. igyisjo74@freemail.hu
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék! 180/95/40 bi re nyitott férfi vagyok. Szolnok. 30/6826935
Sziasztok. Még mindig keresek Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl,egy nyitott bevállalós nőt. Kor nem meghatározó. Kedvelt a szokatlan,kicsit perverz játékokat. 37 éves,nem független, szinte mindenre nyitott perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
Sziasztok.40 éves,egyedülálló,élő Budapesti férfi vagyok.Hosszú távra keresem szenvedélyes barátnőm
65 - 70 év közötti zsidó nőt keresek.
Sziasztok! 60.as nem lepusztult nős pasi hölgyet keres,esetleg párhoz is csatlakozik hölgy örömére,anyagiaktól mentes,szeretek nyalni,ha aktuális privátban meg beszéljük.
Sziasztok!! Ma napközbeni találkára keresek nőt vagy párt! Részleteket privátban!
Sziasztok! Párral, lánnyal ismerkednék diszkrét baráti kapcsolatra. Somogy-Tolna-Baranya-Balaton.
Sziasztok. Logó mellű lányokat, nőket keresek bármilyen kapcsolatra. BP 19 kerület
Kedves Hölgy!
Figyelmes, sokoldalú, jóképűnek tartott pasi átlag feletti EQ-val és IQ-val igényes, csinos hölgy hosszú távú, diszkrét, megbízható szeretője lenne. Budapestről és környékéről (+ 100 km) várom privátban a levelét annak a lánynak/hölgynek, akinek felkeltettem az érdeklődését.
Szép napot!
Figyelmes, sokoldalú, jóképűnek tartott pasi átlag feletti EQ-val és IQ-val igényes, csinos hölgy hosszú távú, diszkrét, megbízható szeretője lenne. Budapestről és környékéről (+ 100 km) várom privátban a levelét annak a lánynak/hölgynek, akinek felkeltettem az érdeklődését.
Szép napot!

Sziasztok! Hölgyet keresek sopronkövesden munkahelyi titkos kalandra, kölcsönös örömökre akár anyagiakért is. Csak hölgyek!!! Liv-en belül ha lehet
28 éves jóképű nem független sportos srác vagyok...irj itt vagy belső üzenetben és megbeszélünk mindent

Olyan párt vagy lányt keresnék akik szeretnének erotikus, akció közbeni fotókat, esetleg videót /HD/ készíteni magukról, hajón, a Dunán /Bp-Szentendrei-Duna ág/ de nem volt eddig ilyen lehetőségük. Csak ápolt és lehetőleg, önkritikával rendelkező emberkék írjanak.
Diszkréció biztosított, és elvárt!!
hajozas2@freemail.hu
Diszkréció biztosított, és elvárt!!
hajozas2@freemail.hu
Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék priviben. Képet ott tudok mutatni!
Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke

Sziasztok! 26 éves kedves, ápolt, potens pasi vagyok Gödöllőröl, Pénteken párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznák,
képem van fent adatlapomon, utazni tudok,
Privibe írj ha érdekelne, további szép napot!
képem van fent adatlapomon, utazni tudok,
Privibe írj ha érdekelne, további szép napot!

Szeged környéki Lányt, Hölgyet, Párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , nyaláscentrikus pasi vagyok! 20/5 csupasz, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Írjatok, élvezzük együtt a szex szépségét!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv