Somogyban-Baranyában csatlakoznék párokhoz.
Vasárnap napközben keresek hölgyet akit vonz a :
- kikötözés és kiszolgáltatott helyzetben szex
- domina szerep: kényszernyalatás stb.
- perverz dolgok: számba pisil orál közben, fenekét nyalatja velem
Illetve olyan hölgy aki jártas, vagy kipróbálná az anált. Még nem volt benne részem vastag méretem miatt, de már nagyon szeretném.P
Írjatok bizalommal!
További szép hétvégét!
- kikötözés és kiszolgáltatott helyzetben szex
- domina szerep: kényszernyalatás stb.
- perverz dolgok: számba pisil orál közben, fenekét nyalatja velem
Illetve olyan hölgy aki jártas, vagy kipróbálná az anált. Még nem volt benne részem vastag méretem miatt, de már nagyon szeretném.P
Írjatok bizalommal!
További szép hétvégét!
Sziasztok! a mai nap keresnék,hölgyet,párt,a hölgy örömére,ápolt nős pasi vagyok,Budapest-környékén,utazni tudok.
Üdv,
20 éves, sportos egyetemista csatlakozna hetero párhoz vagy lányhoz Nyíregyháza vagy Budapest környékén.
20 éves, sportos egyetemista csatlakozna hetero párhoz vagy lányhoz Nyíregyháza vagy Budapest környékén.
Sziasztok Ma estére keresek Bp.-i párt vagy lány

Bács Kiskun megyében párral, hölgyel ismerkedenék hiperaktív pasi vagyok utazni tudok
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Balatonberényben töltjük a hétvégét. Örömmel vennénk egy kulturált, önmagára igényes, ápolt, normális, szexkedvelő férfi jelentkezését, harmadiknak, csak a feleségem örömére.
Mi egy 45/42 éves, átlagos testfelépítésű pár vagyunk. Nem manökenek, nem aszkéták.
Diszkréció adott és elvárt.
Szakál és bajusz kizáró tényező, átlagosnál vastagabb férfiasság előny.
Mi egy 45/42 éves, átlagos testfelépítésű pár vagyunk. Nem manökenek, nem aszkéták.

Diszkréció adott és elvárt.
Szakál és bajusz kizáró tényező, átlagosnál vastagabb férfiasság előny.
Sziasztok!!! Napközben diszkréten látogatnék ,Hölgyet vagy Párt !!! Havi 2 - 3 alkalommal.Én 40 - es helyes fiatalember vagyok......
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziastok,
Miskolc környékén keresnék hölgyet vagy párost akikhez csatlakozhatnék. Én 23 éves fiatal srác vagyok utazni tudok, további infókat üzenetben megbeszélhetünk.
Köszi!
Miskolc környékén keresnék hölgyet vagy párost akikhez csatlakozhatnék. Én 23 éves fiatal srác vagyok utazni tudok, további infókat üzenetben megbeszélhetünk.
Köszi!
Sziasztok! 28éves sportos hetero pasi vagyok! Szívesen ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából kortól függetlenül hölgyekkel! Utazni tudok!! Nyugat dunántúl! Nem gond ha perverz vagy!
Ha érdekel várom leveled!! zsoltherics@citromail.hu

Hölgyel párral masztiznék autoban
Sziasztok ma estére keresek bp. Szexpartnert.
Bács megye közepén fiatal roma lányt keresek kölcsönös gyönyörökre... Akár támogatlak is!
Mosonmagyaróvár? Ott tartózkodom 2 napot estétől aktuális!!!

Budapesten kíváncsi nő elött masztiznák a kocsimba. Csak nézed
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek szex partnernek tini lányt-párt-barátnőket vagy a másik véglet 50-55 fölötti unatkozó hölgyet- párt- barátnőket. Minden érdekel ami élvezetet okoz enyhe perverzítás jöhet. Írjatok bátran, nem harapok (csak ha szeretnéd).
Budapesten kíváncsi nő elött masztiznák a kocsimba! Csak nézed..