Ötven év feletti hölgy házibarátja lennék.
Férjezett hölgy válaszát is várom.
Írj bizalommal. nagynn@gmail.hu
Férjezett hölgy válaszát is várom.
Írj bizalommal. nagynn@gmail.hu
Sziasztok. Titkos kapcsolatot keresek hölgy személyében 47- 60 ig de amúgy a kor nem számít mindenre nyitott vagyok nincs tabu nálam . Ha lehet Veszprém megyéből én Tapolcán lakom . emailom dm.keresztes@gmail.com
Sziasztok. A jövő héten lesz a szülinapom, melyik Soproni lány-asszony lenne az ajándékom??
nem fuggetlen srac keres esztergom kornyeki vekony fiatal lanyt vagy elvalt anyukat akit anyagilag is tamogatna havi kb 2 alkalomert cserebe . hosszutavra. koszi
hellyel rendelkezö nyiregyi holgyet keresek ..otthonaban kenyesztethetnek!!! kalandoznek anyagiaktol mentesen...irjatok kufi85@freemail.hu cimen ...sziasztok..32evs nyiregyi fiatember vagyok.
32éves pasi keres csajt mára
Bp 15 ker hely van
Bp 15 ker hely van
Sziasztok gyula környékéröl keresünk arc/intim képet kérünk ma vagy holnapra. alkalmi8284@gmail.com
18 tól ráérünk minden nap!
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
sziasztok ! Mi egy középkorú pár vagyunk és kimondottan Hölgyet keresünk magunk mellé esetleg párt kis farokkal max 16 cm !!! hosszútávon nem 1 alkalomra.Csak olyan írjon aki tényleg Bisex és szeret nyalni,mert, Éva szeret.Olyan nem érdekel aki csak a hecc kedvéért van benne, mert a párja megakar baszni ezen már túl vagyok.Ez hamar kiderül.DDD ! korosztály amire gondolunk 40 es évek-től. Helyünk van fogadni tudunk,utazni nem igazán maximum Bp és vonzáskörzetébe,mert a a távkapcsolat nem működik rájöttünk erre is már. Minddketten dohányzunk ezt vegyétek figyelembe. Köszönjük,hogy végigolvastátok. Éva és józsef !
Sziasztok!! A mai vagy a holnapi nap folyamán napközben fogadnék nőt vagy párt!! Részleteket privátban!!
Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke

Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek akár baráti kapcsolatra közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek akár baráti kapcsolatra közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
nyiregyhazi hellyel rendelkezö hölgyekkel ismerkednek viszonzas nelküli oaralisan kielégeteni..kenyezstetni..32eves nyiregyi fiatalember vagyok,szingli fuggetlen.. laju85@citromail.hu cimem elérhetö vagyok.irjatok .sziasztok
Sziasztok.40éves,egyedülálló,élő Budapesti férfi vagyok.Hosszú távra keresem,szenvedélyes barátnőm
Holnap, szombati szabad estére keresek nőt, illetve heteró csapásirányon párt, Pesten. Képeket, infókat megtalálod az adatlapomon, helyem van, privátban elérsz!
Szép napot!

Sziasztok 38 éves igényes borotvált pasiként keresek ma estére lányt vagy párt Székesfehérvár és környékéröl utazni tudok de helyem is van.Bi is lehet a pár.duo1@freemail.hu
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére) ma estére (is).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére) ma estére (is).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok 38 éves igényes borotvált pasiként keresek ma estére lányt vagy párt Székesfehérvár és környékéröl utazni tudok de helyem is van.Bi is lehet a pár.duo1@freemail.hu
18 tól ráérünk minden nap!
Sziasztok! Mivel nem vagyok független, így csak hétköznapi napközbeni szabadidővel csatlakoznék párokhoz (kizárólag a hölgy örömére) vagy kényeztetnék unatkozó hölgyet/hölgyeket. 175/82/50 15-16 centis átlagos mérettel.
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......
Ha érdekellek keres meg !
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom

Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......