Hello,helyes,független pasi vagyok Bajáról,ha akadna itt vonzó hölgy,aki diszkrét kapcsolatot keres hosszú távon,szívesen ismerkednék vele.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Szeptember huszonkilencedikén és harmincadikán vonzó, szimpatikus, negyven-ötvenes hölggyel barátkoznék Budapesten,helyem van.
zpont11@freemail.hu
zpont11@freemail.hu
Sziasztok. Társas magányban élő hölgyet-feleséget -barátnőt keresek Bük-Sopron környékén kellemes együttlétekre.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Sziasztok!! Nőkkel , párokkal ismerkednék Budapesten! Részleteket privátban!
Sziasztok, Nővel, párral ismerkednék. Diszkrét, normális, megbízható kapcsolatra.
Sziasztok! Ápolt, magára igényes pasi keresi diszkrét párját 4.kerületben. Várom jelentkezésed! Email: hardbass@vipmail.hu
Ma késő délután ráérő férfit keresek szexre.
25-től 45 éves korig max.
Dohány és alkohol mentes jelentkezzen csak.
Csak is bemutatkozó levelekre válaszolok.
30 éves _Bp-i nő./19.ker/
25-től 45 éves korig max.
Dohány és alkohol mentes jelentkezzen csak.
Csak is bemutatkozó levelekre válaszolok.
30 éves _Bp-i nő./19.ker/
Sziasztok!! Nőkkel , párokkal ismerkednék Budapesten! Részleteket privátban!
KECSKEMÉTI NŐVEL VAGY PÁRRAL ISMERKEDNÉK
Holnap Pápán pár,hölgy vagy szopni szerető?
Sziasztok,
Én egy nem független 34 éves srác vagyok. Holnap este szívesen fogadnék unatkozó hölgyet, vagy szívesen utazok is. Helyem Hatvan környékén van. Várom a leveleket!
Én egy nem független 34 éves srác vagyok. Holnap este szívesen fogadnék unatkozó hölgyet, vagy szívesen utazok is. Helyem Hatvan környékén van. Várom a leveleket!

Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllöről, valós parhoz vagy nőhöz csatlakoznék, képem van fent adatlapomon, utazni tudok, idősebb és fiatalok egyaránt, akár már holnapi nap
privibe írj ha érdekelne

Hétköznap napközben szabadidővel és esetleg hellyel rendelkező hölgyekhez párokhoz beszállnék. Maximális diszkréció adott és elvárt.
nyiregyhazi,maganyos hanyagolt idösebb. hölgyet.fiatal lányokat keresek.ismerkednek...szexkapcsolatra..anyagiakkal.ok..laju85@- citromail.hu..skype:kovacs19852..irjatok ...32eves nyiregyi szingli fiaemeber vagyok..
Házaspárt keresek nyiregyházán,vagy környékén,3-as szexre bi.lehetséges.
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Valakik?Írjatok.
helllo
Miskolci kozép vagy idoseb holgyet keresnék
Miskolci kozép vagy idoseb holgyet keresnék
Esősorban Somogyban csatlakoznék párokhoz illetve keresem komoly szeretőm.