Sziasztok!
Keresnék olyan hölgyet aki partnere lehetnék, afféle "partners in crime". A fizikai részleteket megtalálod az adatlapomon, ha érdekes lehetek akkor írj levelet.
Előre is köszi.
Keresnék olyan hölgyet aki partnere lehetnék, afféle "partners in crime". A fizikai részleteket megtalálod az adatlapomon, ha érdekes lehetek akkor írj levelet.
Előre is köszi.
Hali
Budapesti hölgyet vagy nagyfarku pasit keresek
Én 44 éves vékony sportos pasi van, legyen helyed valahol
Budapesti hölgyet vagy nagyfarku pasit keresek
Én 44 éves vékony sportos pasi van, legyen helyed valahol
Sziasztok,
Akad itt Tatabánya környékéről NŐ aki szereti a tiltott gyümölcsöt?
Akad itt Tatabánya környékéről NŐ aki szereti a tiltott gyümölcsöt?

sziasztok
Én idén is szervezek a balcsira a vitorlásomra vendégeket , de még nem olyan az idő , hogy kellemes lenne
Egyenlőre a tavalyi pár biztos jön, de az én partnerem nem .
5- 6 an lennénk kötetlen 2-3 napra ami önköltséges
garo30 kuk free hu címen a többi
Szívesen meghívlak benneteket
András
Én idén is szervezek a balcsira a vitorlásomra vendégeket , de még nem olyan az idő , hogy kellemes lenne
Egyenlőre a tavalyi pár biztos jön, de az én partnerem nem .
5- 6 an lennénk kötetlen 2-3 napra ami önköltséges
garo30 kuk free hu címen a többi
Szívesen meghívlak benneteket
András
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Zalaegerszegi Nőt keresek! Normális egyedülálló pasi vagyok... nagymarcus6@gmail.com
Respect!

Sziasztok fiatal 23 éves sportos passzív bi srác vagyok ! Bi vagy homó férfit keresek utazni is tudok! Szinte tabu mentes!
nökkel párokkal találkoznék akár hosszutávon hetero alapon utazni tudok
Sziasztok. Sopron környékén keresek nőt-párt kölcsönös tabumentes örömszerzésre.
Szia ! Budapesten keresek egy nőt , hosszú távra ! Kimondottan csak titkos szexre és szórakozásra! Szeresd a nagy cerkát !!!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznèk Pècs és környéke.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok. Sopron környékén keresek párokat-lányokat kölcsönös tabumentes örömszerzésre.
Sziasztok
Hétfő kedd délelőtt max 15 ig
Bi pasival párral ismerkednék Nagykanizsa- Nagyatád és környékén!!
Várom a jelentkezőket. barmire07@citromail.hu
Hétfő kedd délelőtt max 15 ig
Bi pasival párral ismerkednék Nagykanizsa- Nagyatád és környékén!!
Várom a jelentkezőket. barmire07@citromail.hu
Szia ! Budapesten keresek egy nőt , hosszú távra ! Kimondottan csak titkos szexre és szórakozásra! Szeresd a nagy cerkát !!!
Somogy megyéből ismerkednék diszkrét lánnyal, nyitott ,párral.Többit priviben.Köszönöm!
Sziasztok Bp.i párt,csajt keresek Szombat estére jó szexhez