Gödöllői 40-es pár ma estére társaságot keres, hölgy v. pár személyében
Nem független budapesti pasi vagyok. Diszkrét, hosszabb távú kapcsolatot keresek 45-65 éves hölgy személyében.
Sziasztok,Érdi hölgyeket keresek sex kapcsolatra,
Kecskeméti párt keresek
Párommal keresünk elsősorban lányt, de akár fiút is, aki végignézné szeretkezésünket! Keddenként reggel az Örs vezér tere környékéről lenne szó. Üzenetet privátba várunk!
Sziasztok!
Hosszútávú Kedvesem keresem, budapesti lányok, asszonyok, nagymamák személyében!
Ápolt,diszkrét , sármos 40-es pasi vagyok! Napközben huncutságra kereslek!
puszi: Mackó
Hosszútávú Kedvesem keresem, budapesti lányok, asszonyok, nagymamák személyében!
Ápolt,diszkrét , sármos 40-es pasi vagyok! Napközben huncutságra kereslek!
puszi: Mackó
Sziasztok
40 éves pasi keres hölgyet, asszonyt Szeged és környékén minden jóra !
Hosszútávú kapcsolatot szeretnék...
40 éves pasi keres hölgyet, asszonyt Szeged és környékén minden jóra !
Hosszútávú kapcsolatot szeretnék...

50-es pár keres HASONLÓ korú pasit 3-ik nak. Fejér megyeiek elönyben!
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek ismerkednek lazakapcsira alkalmi kalandot keresőt. Orálisan kenyesztetni lehetne..31éves nyiregyi fiatalember vagyok helyem autóm nincsen sajnos..laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok. Kovacstamas487@gmail.com címen is elérhető vagyok.
Szia. Én szívesen találkoznék veled. Nem vgayok független
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 20. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 08:06
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,egy 40 es,figyelmes férfi személyében,Pécs és környéke.
Barátot,szeretőt keresek,egy 40 es,figyelmes férfi személyében,Pécs és környéke.
Sziasztok. Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.
Sziasztok.Barátnőm keresem hosszabb távra.39 éves,egyedülálló,élő Budapesti pasi vagyok
Sziasztok.A hétvégére keresek bi pasit Veszprém környékén.kezdő vagyok.írjatok privit!!
Sziasztok Bp.i párt,csajt keresek Szombat estére jó szexhez
Sziasztok Bp.i párt,csajt keresek Szombat estére jó szexhez
Szia!
Szívesen lennék a szeretőd a barátod csak sajnos nagy a távolság közöttünk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 20. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 08:06
Szívesen lennék a szeretőd a barátod csak sajnos nagy a távolság közöttünk !

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környék