Sziasztok! Holnap délelőttre lányt vagy párt keresek kölcsönös örömszerzésre. Helyem van. Üdv Zoli
Sziasztok! A héten csütörtökön, pénteken, szombaton Gödöllőn leszek továbbképzésen. Szívesen csatlakoznék a környéken párokhoz, lányokhoz a hölgy örömére. Ha valakit netán érdekel a dolog írjon priviben. üdv
diszkrét is vagyok.....

sziasztok.egyedülálló pasiként keresem barátnőm hosszú távra.39 éves vagyok.
Sziasztok.35 éves 175 cm 75 kg sportos,jóképű nagykanizsai srác vagyok.Titkos találkákra,keresek elhanyagolt nőt 50 éves korig.
Jövőhétre keresek Balatonfűzfö közelében hölgyet.
Sziasztok.24éves pasi vagyok.Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra.
Párokhoz is szívesen csatlakoznék.Szeghalom és környékén.
Email:szexyboy23@gmail.hu
Párokhoz is szívesen csatlakoznék.Szeghalom és környékén.
Email:szexyboy23@gmail.hu
Sziasztok Szombat estére keresek Bp. i hölgyet,akivel kiélvezhetjük egymás társaságát
Sziasztok! igényes, ápolt hölgyet keresek kellemes időtöltéshez.hely, diszkréció adott.
Kaposvárott szoptató pasit keresek. Helyen van
Sziasztok Szombat estére keresek Bp. i hölgyet,akivel kiélvezhetjük egymás társaságát
Aktív Bpi volt sportoló srác vagyok.Akit nagyon izgat ha a férj előtt baszhatom a nejét.De szívesen szopatom a férjet is a neje előtt!
Szombat esti BP XIII .ker magánlakás privát összejövetelre keresünk átlagos párokat lányt extra nagy méretű fiúkat. Este 8-tól. Kultúráltság elvárt.
Jelentkezés az adatlapunkon üzenetben. Köszönjük.
Jelentkezés az adatlapunkon üzenetben. Köszönjük.
Szolnok környékén hölgyet kényeztetnék.
Irj priviben
Irj priviben
Sziasztok Szombat estére keresek Bp. i hölgyet,akivel kiélvezhetjük egymás társaságát smile
Szia ! Csak egy belevaló nőt keresek ,aki szereti ha játszanak vele és kényeztetik ! Szereti elbújva ,szereti nyilvánosan ! Budapesten !!!

Sziasztok! Lányokat Nőket, Anyukákat keresek akikkel nem foglalkoznak vagy épp a párjuk nem elégíti ki rendszeresen lehetsz leszbikus is vagy bármit meg hallgatok! Békés Megye,Jásznagykun Szolnok Megye,Csongrád Megye.