Szia ! Budapesten női partnert keresek ! Nagy cerkára kíváncsi csajok , bátran írjatok ...
Diszkrét szeretője lennék egy hölgynek csepelen vagy környékén a többit privátban megbeszéljük
Szia ! Budapesten női partnert keresek ! Nagy cerkára kíváncsi csajok , bátran írjatok ...
Lányt vagy pár elhanyagolt női tagját keresem. Budapestiek vagy érdiek előnyben. Helyem van.De utazni is tudok.
Diszkréció alap!!!
Diszkréció alap!!!
Szentendre környékén keresek egy unatkozó hölgyet! Szabad vagyok ma délután.
Nincs nő akit meg szúrhatnék a lomposommal ?
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek lányt vagy asszonyt aki kipróbálná mennyire tölti ki a punciját a farkam. De ha szeretné a popót is próbálhatja.
Sziasztok ! Valóban nagy méretű (23 ) cerkámat , kizárólag Budapesten csak hölgy rendelkezésére bocsájtanám ..
Sziasztok!Zalai , vasi hölgyet keresek titkos szexkapcsolatra,nem csak egy alkalomra.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére... Én 33 éves, önmagára és környezetére igényes srác vagyok... Kellő tapasztalattal és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkezem... Esetleges válaszokat itt privátban, vagy a pocakos1983@gmail.com címre várok... Rólam elöljáróban ennyit, a többi úgyis kiderül a személyes találkozónál...
Valaki budapest és környékén? Nő'pár?
Sziasztok ! Valóban nagy méretű (23 ) cerkámat , kizárólag Budapesten csak hölgy rendelkezésére bocsájtanám ..
ma miskolcon valaki
Alkalmi szexpartnert keresek ma estére! Buda környékén. Hölgyet esetleg párt kizárólag heteró alapon! 40-50 es korosztályból.
Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk holnap estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com
Sziasztok!Péntek de-re keresek Gyöngyös környéki cumizni szerető hölgyet!
Sziasztok. Ha még nem próbáltad de szeretnéd hogy a férjed vagy a barátod elött dugjalak itt az alkalom. Bük- környékén van jelentkező??
Kimaradt h bp a hely
Sziasztok
Ezen a héten végig szabad vagyok, akár hely is megoldható. Igényes, diplomás pasi, 18/4 farokkal, akár bi is szóba jöhet, de kizárólag az aktív szerepet kedvelem.
Írjatok!
Ezen a héten végig szabad vagyok, akár hely is megoldható. Igényes, diplomás pasi, 18/4 farokkal, akár bi is szóba jöhet, de kizárólag az aktív szerepet kedvelem.
Írjatok!
Sziasztok!Péntek de-re keresek Gyöngyös környéki cumizni szerető hölgyet!