Sziasztok! 35-45 év közötti egyedülálló nőt keresek titkos vágyaim kielégítésére párom passzív vagy aktív jelenlétében. Akit érdekel írjon privát.
Sziasztok,Baja és környékéről keresek csinos hölgyet.40-es kultúrált pasi vagyok.Valaki?..
Sziasztok!
Kellő számú kulturált jelentkező esetén ,bukkake partyt szervezünk Aug, 05-én. Jelentkezni privát fényképes levélben lehetséges. Fotó nélküli kétszavas üzenetekkel nem tudunk mit kezdeni...! Mivel reglapunkon van fotónk, így többet nem küldünk senkinek, viszont hölgytagunkkal bárki beszélhet telefonon a találkozó előtt!
Kellő számú kulturált jelentkező esetén ,bukkake partyt szervezünk Aug, 05-én. Jelentkezni privát fényképes levélben lehetséges. Fotó nélküli kétszavas üzenetekkel nem tudunk mit kezdeni...! Mivel reglapunkon van fotónk, így többet nem küldünk senkinek, viszont hölgytagunkkal bárki beszélhet telefonon a találkozó előtt!
Sziasztok!
Párok? Hölgyek? Igényes, potens pasi vagyok...
Párok? Hölgyek? Igényes, potens pasi vagyok...
Sziasztok!
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől
Helyem lesz, 18/4 boritvált farkam pedig a több menetet kedveli
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől

Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek egy nagyon vékony,vagy a másik véglet egy duci csajt asszonyt. Olyat aki szereti és engedi popsiba is.
Párosunk férfi tagja aki 39 éves és vékony testalkatú Budapest és vonzáskörzetéből,hölgyekhez, párokhoz csatlakozna

Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk holnap estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com
Lányok vagy párok! Ma ki ér rá egy kis játékra?
Sziasztok! Hosszabb távra keresnék párt vagy nem független hölgyet diszkrét kötetlen kapcsolatra.
Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk holnap estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com
miskolcon v környéke ma este valaki szabadba vagy autóba esetleg párt nézni valakinek valami ötlet
Sziasztok!Hölggyel ismerkednék diszkrét,tartós kapcsolatra.Belső üzenetre válaszolok,írjatok nyugodtan
50 + os budapesti férfiként korban hozzámillő /van ilyen ???
/ hölgypartnerem keresem. Laci.

Sziasztok!
Elhanyagolt hölgyet kényeztetnék....párokhoz is csatlakozom.Fejér megye előny...Teljes diszkéció természetes részemről és el is várt
Elhanyagolt hölgyet kényeztetnék....párokhoz is csatlakozom.Fejér megye előny...Teljes diszkéció természetes részemről és el is várt
Szió!
Szentendrei pasik vannak itt?
pusza!
Szentendrei pasik vannak itt?
pusza!
Szia,
Skype-on vedd fel velem a kapcsolatot, 39 éves pasi vagyok
a címem: laci_2141
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 11:57
Skype-on vedd fel velem a kapcsolatot, 39 éves pasi vagyok

Törölt felhasználó (1413202)

36 éves biszex nő, nagy intim mérettel rendelkező pasit keres Pest megyéből.
Diszkréció és ápoltság elvárt!
Diszkréció és ápoltság elvárt!
Sziasztok. Bük - Sopron környékén keresek lányt,unatkozó elhanyagolt nőt. Egymás előtti maszturbálás,kézi munka, szereted ha sokáig nyalnak az még jobb. A többihez a fantázia szab határt.
Nem rossz pasiként maximális diszkrécióra és átlagosnál jóval magasabb EQ-ra, IQ-ra vágyó, kényeztetést kedvelő lánnyal, hölggyel ismerkednék Budapesten és környékén (+100 km). Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Hölgyeket kényeztetnék Tatabánya környékén!