sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

Sziasztok,
Szeretném a fotózást gyakorolni, így várom azon jelentkezőket, akik szeretnék ha fotóznám őket. A képeket még ott a helyszínen lementeném nálatok és azt a memóriakártyáról törölném is. Nem kérek pénzt érte, tényleg csak gyakorolni szeretnék.
Privátban keressetek amennyiben érdekel az ajánlat.
Szeretném a fotózást gyakorolni, így várom azon jelentkezőket, akik szeretnék ha fotóznám őket. A képeket még ott a helyszínen lementeném nálatok és azt a memóriakártyáról törölném is. Nem kérek pénzt érte, tényleg csak gyakorolni szeretnék.
Privátban keressetek amennyiben érdekel az ajánlat.

Sziasztok!
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Anyagi támogatással.
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Anyagi támogatással.
Szisztok ma valaki érden és környékén?
Igen azt látom
Nekem van !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 29. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 29. kedd 19:08

Törölt felhasználó (1256512)

Szia ! Mit szólnál hozzám
?

Szia ! Mit szólnál hozzám
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 28. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 28. hétfő 12:28

Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok..Kimondottan nagy farkú férfiakat keresek...Kor nem feltétel........
Nyíregyházi hölgyet keresek titkos kapcsolatra.
Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

hasonló dolgokat én is keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 29. kedd 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 29. kedd 09:35
Törölt felhasználó (1323122)

Negyvenes,heteróban élő,nem független,ápolt,igényes pasi vagyok!
Budapesten keresnék hasonló,vagy magányos urat,akivel egy kis örömöt vihetnénk a hétköznapokba!
Kedvelnék közös maszturbálást,meztelenkedést,akár természetben,vagy lakásban,autóban,diszkréten!
Budapesten keresnék hasonló,vagy magányos urat,akivel egy kis örömöt vihetnénk a hétköznapokba!
Kedvelnék közös maszturbálást,meztelenkedést,akár természetben,vagy lakásban,autóban,diszkréten!
sziasztok .Továbbra is keresek április 4-13 közötti időpontra amig szabadságon vagyok ,párt, nőt ,akivel akikkel kellemesen telhet a szabadságom .Ami később havonta ismétlődhetne amikor járok haza . Utazni tudok . Dunaújváros és környéke : Üdv
Negyvenes,heteróban élő,nem független,ápolt,igényes pasi vagyok!
Szia! Én szívesen találkoznék veled vagy veletek, ahogy nektek is jó,ma egész nap ráérek. Kellemes Ünnepeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 28. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 28. hétfő 12:28
Törölt felhasználó (1308722)

Hölgyet párt keresek Vác környékén email:yany3@freemail.hu
Sziasztok.Nagykanizsán ismerkednék érett nővel.
Sziasztok
Igényes helyes 21 éves Kecskeméti srác keres lányokat/hölgyeket ismerkedésre (fotókat küldök )
írjatok e-mailt és töltsünk el egy kellemes estét /napot
e.mail: welanor2@gmail.com
Igényes helyes 21 éves Kecskeméti srác keres lányokat/hölgyeket ismerkedésre (fotókat küldök )
írjatok e-mailt és töltsünk el egy kellemes estét /napot
e.mail: welanor2@gmail.com