Sziasztok! Kinek lenne kedve izgató vágyakrol beszélgetni?
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Kecskemèti hölgyet, párt keresek
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
Elhanyagolt vagy csak kíváncsi hölgyekkel,háziasszonyokkal, kismamákkal és nagymamákkal találkoznék hétköznap munkaidőben. Mondd el mire vágysz és éljük meg közösen. Írj bátran mha gondolkozol rajta cagy esetleg probaltad mar. Az történik amit szeretnél. Nem szeretek hosszasan levelezni mert nem vagyok kamus és szájhős. Ápolt egészséges sportos férfi vagyok, pont amire szükséged lehet a szexben. Nálam a szex nem csak az orgazmusrol szol tehat irj nyugodtan akkor is ha nehezen vagx nem tudsz elélvezni. Lehetne ezúttal másképp egy odafigyelő potens férfivel... Irj privát levelet. A többit ott megbeszéljük... Hallgass a belső hangodra. Megerdemled

Nyíregyházi hölgyet keresek titkos kapcsolatra.
Pápa mellett most érzéki kaland? Kocsival vagyok!

Sziasztok. Egy alig használt anyukát keres egy alig használt apuka hancúrozásra Bük - Sopron környékén. S.O.S!!

Elhanyagolt férfi hölgyet párt keresek Vác környékén
Elhanyagolt férjként keresem szexpartnerem hölgy pár személyében.
Sziasztok. Egy alig használt anyukát keres egy alig használt apuka hancúrozásra Bük - Sopron környékén. S.O.S!!
Hetero NŐS férfi tartós kölcsönös "francia korrepetítor" hölgy partnerét keresi.... L

fejér megyében lányokat éret nö ket kényeztetnék vagy párt
Szia, 40- es sportos, igényes, szoláriomozott testű hellyel és autóval rendelkező független férfi vagyok. Tartalmas időtöltéshez keresem társamat ! Szímpátia, ápoltság fontos! Privát üzit írj, köszönöm.
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
Szia! Nógrád ill.Heves megyei női partnerem keresem! Minden megoldás érdekel. Én egy diszkrét 40-es korrekt pasi vagyok!
Hölgyeim! Sexpartnert keresek a héten,
esti szabadidővel.

Csinos hölgyet keresek Miskolc -Eger között.
Sziasztok. Egy alig használt anyukát keresek hancurozásra Bük - Sopron környékén.