A héten Budapesten vagyok a IV. kerületben, keresek elhanyagolt hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék heteró alapon!
Pénteken Szarvas , Békéscsaba fele szopnék, kiverném, és még talán más is....
lisaxx kukac freemail.hu
lisaxx kukac freemail.hu
Ha a papa nem csinálja meg a csapot, zárat, csillárt, szólj egy megbizható iparosnak, hétköznap délőtt megoldja ! Egy kávét IS kérek !!

Lányt keresek orálra végig,mára, agyagi támogatásért cserébe, akár kocsiba is.
Pár tagja is megfelelő
ujfiu33@gmail.com
Pár tagja is megfelelő
ujfiu33@gmail.com
Sziasztok!
Most hétvégére Szolnok-Hatvan környékéről volna itt hölgy vagy pár?
Most hétvégére Szolnok-Hatvan környékéről volna itt hölgy vagy pár?
Kellene már valami más? Eleged van a kigyúrt kopaszokból? Szeress egy macipasit. Párban vagy, nem gond, diszkrét vagyok. Nekem is van párom, de szeretem a szexet. Utálod hogy mielőtt elélveznél, befejezik a csiklód csókolását? Én ezt azért csinálom hogy amikor harmadszor csókollak élvezésig, nagy legyen az orgazmusod. Szólj hogy egyből élvezni akarsz, akkor azt teszem. Email, szivespasi@gmail.com.
Hölgy személyében szexpartnert keresek,
Én, ápolt igényes , Bp.-i férfi vagyok.
Korrekt, diszkréciómra számíthatsz
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Üdv mindenkinek!
Sportos, potens, jó kondival rendelkező, kedves férfiként keresem ma estére női partnerem budai lakásomba.
Privát üzenetet írj!
Köszönöm!
Sportos, potens, jó kondival rendelkező, kedves férfiként keresem ma estére női partnerem budai lakásomba.
Privát üzenetet írj!
Köszönöm!
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Hölgy lány egyedülélő anyuka kerestetik . utazni tudok .Lényeg az igényesség .Bács-kiskun és fejér megye ,pontosabban Dunaújváros és környéke .Üdv
Sziasztok mi egy 25/3 5 pár vagyunk Kata és Krisztián ma estére keresünk nagy mérettel rendelkező utazni tudó pasit min19/5
helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk
csak hivás vagy email tel:06705916185 email :kataeskrisztian@gmail.com
helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk
csak hivás vagy email tel:06705916185 email :kataeskrisztian@gmail.com
sziasztok skyp nevem dokanoel diszkréten párt keresek
(Ez egy válasz Zoli714 üzenetére (2015. 05. 29. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 29. péntek 11:21

Pár vagyunk és férfit keresünk 3 as hoz , hetero alapon. Diszkréció, szimpátia fontos. Ismerkedés skypen. Jelentkezés priviben.
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
Sziasztok
24 éves helyes, kedves utazni tudó pasi vagyok Gödöllőröl, laza kapcsi céljából ismerkednék párral, lánnyal. képet mailba tudok küldeni
ápoltság fontos, kor nem
nemvagyok független, de egy kis kikacsolódás jólesne.
24 éves helyes, kedves utazni tudó pasi vagyok Gödöllőröl, laza kapcsi céljából ismerkednék párral, lánnyal. képet mailba tudok küldeni

Kellene már valami más? Eleged van a kigyúrt kopaszokból? Szeress egy macipasit. Párban vagy, nem gond, diszkrét vagyok. Nekem is van párom, de szeretem a szexet. Utálod hogy mielőtt elélveznél befejezik a csiklód csókolását? Én ezt azért csinálom hogy amikor harmadszor csókollak élvezésig nagy legyen az orgazmusod. Szólj hogy egyből élvezni akarsz, akkor azt teszem. Email, szivespasi@gmail.com.
fehérváron és környékén valaki/kik?
Sziasztok.23 éves pasi vagyok hölgyet keresek titkos kapcsolat céljából.
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Hölgyek titkos szeretője lennék...
Hölgyet keresek Heves megyéből gyöngéd, érzelmes szexre.
Az érzékiséget, simogatást, női test izgatását igen magas fokon űzöm és igazából a nemi szerveknek nem sok köze van a szexhez. Fejben dől el szinte minden.:
Írj és telszámot adok. Párok csak úgy érdekelnek, ha a pasi nincs jelen, tehát a hölgyekkel egyedül vagyok.
Az érzékiséget, simogatást, női test izgatását igen magas fokon űzöm és igazából a nemi szerveknek nem sok köze van a szexhez. Fejben dől el szinte minden.:
Írj és telszámot adok. Párok csak úgy érdekelnek, ha a pasi nincs jelen, tehát a hölgyekkel egyedül vagyok.
Párként keresunk férfit 3 as hoz 30 - 45 éves korig ,hetero alapon. Jelentkezni priviben. Ismerkedés skypen.