Test karbantartás vékony hölgynek BP , a kor nem számít , csak vékony legyél.

sziazstok fiatal apolt vekony esztergom kornyeki parhoz csatlakoznek harmadiknak
Sziasztok!Gyula környékéröl keresünk lányt,párt,vagy pasit.MI átlagos pár vagyunk l 30/160/50 f 32/176/95 a lány részéröl a bi elfogadott a pasi terén nem.Lányos játékokra,egymáselötti sex ,párcsere ,2 pasi 1 lány,2 lány 1 pasi,amit szeretnénk.Arcos,és intim képet erre az emailra kérünk : metinzuzo@gmail.com
Keresek hölgyet Nőt ,elhanyagolt feleséget vagy párt ahol a hölgy örömérecsatlakozhatok ! Lényeg az igényesség .Bács-kiskun és fejér megye ,pontosabban Dunaújváros és környéke .Üdv
Sziasztok somogyból lányok párok?
Sziasztok!Nemdohányzó igényes ápolt férfiként nőt vagy párt keresek hosszútávra,06205478349 csak számkijelzéssel hívj köszönöm.
35 éves pasi hölgyet, párt keres kellemes időtöltésre. Részletek az adatlapon.
Hölgy partnerem keresem, szeretkezz velem !
Én, ápolt egészséges igényes, Bp.-i férfi vagyok.
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
sziasztok pesten hölggyel találkoznék vagy fogadnám lakásomon kellemes időtöltésre
írjon akit érdekel privátot

Hölgy partnerem keresem, szeretkezz velem !
Méretben akik nem kicsik, hanem nagyok
Írj; 69elefant@gmail.com
Méretben akik nem kicsik, hanem nagyok
Írj; 69elefant@gmail.com
Sziasztok. Kellemes 50-es hölgyet keresek tartós erotikus kapcsolatra Bük-Sopron környékén. feri196906@citromail.hu
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök

lány szerepet kedvelve perverz vágyakkal bdsm érdeklődéssel is felruházva is test karbantartást keresek bi párok hölgyek]személyében

Szóló bi férfiként kimondottan passziv vagy uni férfitagú párt keresnék Győr és max. 70 km 35 - 58 év között
Csak olyan párt ahol teljes a gabalyodás mindhármunk közös örömére
Utazni tudok hétköznap esténként és hétvégente napközben - este is
Csak olyan párt ahol teljes a gabalyodás mindhármunk közös örömére
Utazni tudok hétköznap esténként és hétvégente napközben - este is
Sziasztok! Szívesen ismerkednék kedves,bájos, vékony alkatú nőkkel esetleg párokkal. Utazni tudok.
sziasztok ! Én egy 22 éves ápolt,őn magára igényes fiú vagyok,aki hölgyet keres szexvágyam csillapítására. Ha tetszenek a képeim és a videoim akkor várom a leveleket.
Hölgyem, Nem baj, ha nem vagy független,
Én igen, ápolt egészséges, igényes, Bp.-i férfi vagyok.
Megbízható, diszkrét shármos úr, csábít otthonába.
Írj; 69elefant@gmail.com
Én igen, ápolt egészséges, igényes, Bp.-i férfi vagyok.
Megbízható, diszkrét shármos úr, csábít otthonába.
Írj; 69elefant@gmail.com
Hétvégére keresek lányt vagy párt , 26 éves igényes srác vagyok , utazni tudok helyem van , minden jóra nyitott vagyok hetero alapon , ide várom az üziket , departed1988@indamail.hu
Érett párral v. nővel ismerkednék! Cam??? Skype? Címem: sonique29
Sziasztok lanyokat es parokat keresek Bp.en es kornyeken....Irjatok.......Minden joban benne vagyok....Na jo es rosszban is.....