De jó lenne ma délelött egy kis kellemes szex! Helyem lenne Budapest XXI kerbe. De normális távolságra az utazàs sem jelent gondot.
Ma este camoznék érett 40-es bátor nővel vagy párral! 30 éves srác
Találkahely megosztásához keresek párt akivel tartósan megoszthatnánk a titkos helyünket és annak költségét.Megbízható,és diszkrét középkorú vagy idősebb bármilyen pár jelentkezését várjuk.A hely dél-zalában van.Pontosítás privátban.
Nős zuglói úr keresi budapesti ápolt hölgypartnerét.
Tartós & titkos & laza kapcsolat. Lehetőleg privátban válaszolj ! L.
Tartós & titkos & laza kapcsolat. Lehetőleg privátban válaszolj ! L.

Hölgyem, Én ápolt egészséges igényes, Bp.-i férfi vagyok.
Megbízható, diszkrét úr, - Van helyem, nálam élvezheted a szeretkezést és kielégülést.
Írj; 69elefant@gmail.com címre.
Megbízható, diszkrét úr, - Van helyem, nálam élvezheted a szeretkezést és kielégülést.
lanyokkal parokkal ismerkednek esztergom kornyekerol
38 éves autóval hellyel rendelkező független férfi vagyok , hölgy partnerem keresem. utazni tudok. 30 755 44 24
sziasztok szegedi vagyok utazni tudok diszkrét higénikus magas sportos pasi vagyok hölgyeket keresek vagy párokhoz is csatlakozok irj nekem kép imélre megy aki kér szép napot
26 éves igényes srác vagyok ,keresek partnert , lehetnek párok is vagy elhanyagolt unatkozó asszonyok , diszkréció adott és elvárt , minden jóra nyitott vagyok , swinger vagy házibuli is érdekelne persze hetero alapon, utazni tudok , ez az emaielem departed1988@indamail.hu , várom az üziket ide vagy privibe emailre.
Hölgyem, Én ápolt korrekt, diszkrét Bp.-i férfi vagyok.
Nálam megtalálod a szeretkezés és kielégülés finomságait.
Nálam megtalálod a szeretkezés és kielégülés finomságait.
Gáláns srác érett, telt, hölgyeket keres Miskolcon.
Soproni kedves kellemes 50 fölötti hölgyet keresek kölcsönös és tartalmas gyönyörök megélésére. feri196906@citromail.hu
38 éves férfiként hölgyet keresek az ország közepéről. Helyem és autóm is van.
Tokaj környékén lány hölgy?

Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek titkos kapcsolatra hosszútávra.
Hölgyet, párt keresek titkos kapcsolatra hosszútávra.
Teljesen északról keresek párommal elsősorban hölgyet, párt... eetleg szóló férfit 30-tól. Férfias férfit!!
Soproni kedves kellemes 50 fölötti hölgyet keresek kölcsönös és tartalmas gyönyörök megélésére. feri196906@citromail.hu
Hölgyem, Én ápolt egészséges igényes, Bp.-i férfi vagyok.
Megbízható, diszkrét úr, - Van helyem, nálam megtalálod a szeretkezést és kielégülést.
Megbízható, diszkrét úr, - Van helyem, nálam megtalálod a szeretkezést és kielégülést.
Sziasztok ! Szép az idő .Természetet kedvelő párhoz , csajhoz csatlakoznék Budapesten.
Sziasztok!
Nem függetlenként keresek Szentendre környékén hölgyet, diszkrét kapcsolatra. Napközben ráérek.
Nem függetlenként keresek Szentendre környékén hölgyet, diszkrét kapcsolatra. Napközben ráérek.