Sziasztok!
51 éves vagyok, társas magányban élek, sok szabadidővel rendelkezem. keresek Hajdú- Szabolcs, vagy a a közeli megyékből, társas magányban élő, vagy elhanyagolt hölgyet, illetve pár tartós házi barátja lennék a hölgy örömére. Válaszokat privátban kérem. Köszönöm!
51 éves vagyok, társas magányban élek, sok szabadidővel rendelkezem. keresek Hajdú- Szabolcs, vagy a a közeli megyékből, társas magányban élő, vagy elhanyagolt hölgyet, illetve pár tartós házi barátja lennék a hölgy örömére. Válaszokat privátban kérem. Köszönöm!
Sziasztok
Egyszerűen egy jó-fej hölgyet keresek mindenféle kötöttség és kötelezettség nélkül, hosszabb távra...egymás örömére !!
"Minden lehet de semmi sem kötelező"

Egyszerűen egy jó-fej hölgyet keresek mindenféle kötöttség és kötelezettség nélkül, hosszabb távra...egymás örömére !!
"Minden lehet de semmi sem kötelező"

sziavesen kiverném valaki előtt a farkam ,kalap28@gmail.com
szigetszentmiklós és környéke
Sziasztok!
Holnap estére keresek diszkrét hölgyet, vagy párt.
Holnap estére keresek diszkrét hölgyet, vagy párt.
Na ez tényleg anyagiaktól mentes telefon szám!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 19. csütörtök 08:29
Törölt felhasználó (947881)

Kedves csinos Nő vagyok, kedvességre megértésre és Tabu mentes szexre vágyom.Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresek.Ha te is ilyenre vágysz hívj:06 90 900 870 hívás díj 470 ft+áfa/perc
Kedves csinos Nő vagyok, kedvességre megértésre és Tabu mentes szexre vágyom.Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresek.Ha te is ilyenre vágysz hívj:06 90 900 870 hívás díj 470 ft+áfa/perc
sziavesen kiverném valaki előtt a farkam ,kalap28@gmail.com
40 feletti hölggyel ismerkednék Dunakeszi környéken.
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
30 éves, sportos testalkatú, 178 cm magas vagyok
Nőt keresek, diszkrét korrekt
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű Pasi
Fotóval írj: 69elefant@gmail.com
esztergom kornyekerol keresek lanyt vagy elvalt anyukat akit segithetek anyagilag
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
Február utolsó hétvégéjét Siófokon töltjük, szívesen ismerkednénk párral aki ebben társunk lenne...
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
A részleteket üzenetben.
Köszi
M&L
Hölgyet keresek Kecskemét környékéről! Akár támogatom is

sziasztok párokkal szívesen ismerkednék ! Sportos pasi vagyok átlagon felüli cerkával ! budapest környékéről ismerkednék !
Találkoznék odaadó Hölggyel
Független diszkrét korrekt
Ne legyen duci, rendszeres kapcsolatot szeretnék.
Független diszkrét korrekt
Ne legyen duci, rendszeres kapcsolatot szeretnék.
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok!
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz. smile Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 36 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz. smile Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 36 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Sziasztok!
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
36 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok