Napközbeni találkákra keresek igényes párt vagy hölgyet Budapesten...Nemfüggetlen 35/195/95kg pasi vagyok.
Levélben jelezzen akit érdekel..Bi kizárva.
Levélben jelezzen akit érdekel..Bi kizárva.
:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 27. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 08:15

Törölt felhasználó (920509)

Sziasztok ! Férfit vagy párt keresek Budapesten aki kukkolni szeretne és van lakása ahol lehet ! , A barátnőmmel való együttléteinket nézheti akár a 3.. alkalomtól , be is szállhat ! Keress privát ! ( feltétel max 16cm méret !!! )
Sziasztok ! Férfit vagy párt keresek Budapesten aki kukkolni szeretne és van lakása ahol lehet ! , A barátnőmmel való együttléteinket nézheti akár a 3.. alkalomtól , be is szállhat ! Keress privát ! ( feltétel max 16cm méret !!! )
alkalmii swingerklub látogatáshoz keresnék csinos,szexi lányt,hőlgyet.nem független,sportos.értelmiségi pasi vagyok,akivel elötte,utána,közben beszélgetni is lehet.hozlak-viszlek.
Budapesti párok , hölgyek ! Titkos házi barátot keresel ? Próbálj ki engem .
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre. Részletek az adatlapomon.
sziasztok szegeden keresek hölgyet párt sportos diszkrét pasi vagyok utazni tudok 100 km belefér smile
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Napközbeni találkákra keresek hölgyeket-párokat Budapesten...Jelentkezni levélben,

sziasztok! Székesfehérvárról valaki?????????
Szeretkeznék egy odaadó Hölggyel
Független diszkrét nagyobb méretű
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű Pasi
Fotóval írj: 69elefant@gmail.com
Független diszkrét nagyobb méretű
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű Pasi
Fotóval írj: 69elefant@gmail.com
Sziasztok Soproni 50 +-os hölgyet keresek napközbeni hancúrozáshoz. Gátlások nélkül.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok. 37 éves pasi nőt, párt keres szimpátia alapján péntek estére.
Sziasztok!
Sziasztok! Ma este hölgyhöz, párhoz csatlakoznék Budapesten.
177/80/50 ápolt férfi vagyok.
177/80/50 ápolt férfi vagyok.
26 éves bp-i diszkrét, ápolt srác keresi hölgy partnerét korhatár nélkül, ugyanilyen feltételekkel. Budapest és 50 km-es körben.
Sziasztok.Átlagos lányt,párt,pasit keresünk békésmegyéböl.Képet kérünk /arc,nemiszerv/ diszkrétek vagyunk és el is várjuk. email metinzuzo@gmail.com
sziasztok szegeden keresek hölgyet párt sportos diszkrét pasi vagyok utazni tudok 100 km belefér

Sziasztok. 36 éves, budapesti pasi hölgyhöz, párhoz csatlakozna holnap (péntek) este, kölcsönös szimpátia esetén. Írj privát üzenetet.

Sziasztok Soproni 50 +-os hölgyet keresek napközbeni hancúrozáshoz.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu