Üdv,
Normális, fiatal (24-30) párt keresünk szabadidőnk eltöltésére, elsősorban barátságra.
Nem ugrunk fejjel senki ágyába, először ismerkednénk, barátkoznánk, aztán a többi majd kiderül
Fontos: szimpátia, közelség, kor, igényesség, hasonló elképzelés
Üdv, T&É
Normális, fiatal (24-30) párt keresünk szabadidőnk eltöltésére, elsősorban barátságra.
Nem ugrunk fejjel senki ágyába, először ismerkednénk, barátkoznánk, aztán a többi majd kiderül

Fontos: szimpátia, közelség, kor, igényesség, hasonló elképzelés
Üdv, T&É
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Sziasztok
Nyíregyházáról keresnék lányokat, hölgyeket alkalmi vagy tartós szexre és minden jóra.
Én egy sportos nyíregyházi srác vagyok. A kor nem számít, de a vékony vagy nőiesen telt hölgyeket szeretem. Lehetsz perverz is .
E-mail: atez8888@gmail.com
Nyíregyházáról keresnék lányokat, hölgyeket alkalmi vagy tartós szexre és minden jóra.

sziasztok!Mi egy igenyes,(normal testalkatu) par vagyunk (n28 f34). A lany nagyon szexi, nagyon szep arcu,formas testu! Keresunk egy 25-35 kozotti igenyes PASIT,parom kozos (!!!) kenyeztetesere.(BP-en) Teljesen kezdok vagyunk,meg soha nem volt ilyenben reszunk,viszont nagyon ki szeretnenk probalni!
Esetleg szilveszterre gondoltuk,hogy osszehoznank a dolgot smile (pl egesz ejjel jol ereznenk magunkat mind a harman,tartanank egy jo kis gorbe estet,annyi szex-el amennyit csak tudunk! smile A szexben szinte mindent lehet! smile Ha erdekel a dolog kerlek irj egy emailt! (fotot arc nelkul tudunk majd kuldeni) Emailben megbeszeljuk a reszleteket,es ha szimpatikusnak talalunk/talalsz minket,egyeztetunk!
szexharmasbanbpkezdok.n28.f34@gmail.com
Esetleg szilveszterre gondoltuk,hogy osszehoznank a dolgot smile (pl egesz ejjel jol ereznenk magunkat mind a harman,tartanank egy jo kis gorbe estet,annyi szex-el amennyit csak tudunk! smile A szexben szinte mindent lehet! smile Ha erdekel a dolog kerlek irj egy emailt! (fotot arc nelkul tudunk majd kuldeni) Emailben megbeszeljuk a reszleteket,es ha szimpatikusnak talalunk/talalsz minket,egyeztetunk!
szexharmasbanbpkezdok.n28.f34@gmail.com
Egyszerűen csak egy egyszerű budapesti csajt keresek nem egyszerű szex csatákra smile
Leveleket privibe .
Leveleket privibe .
Sziasztok
Én egy sportos nyíregyházi srác vagyok. A kor nem számít, de a vékony vagy nőiesen telt hölgyeket szeretem. Lehetsz perverz is .
E-mail: atez8888@gmail.com

Szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt ! Imádom,ha néznek közben.
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!!Pasik kíméljenek !!!
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!!Pasik kíméljenek !!!
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok. Feri vagyok 45 éves Bük környékén keresek 50-fölötti nőt esetleg párt.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szia, Tibor vagyok, 36 éves, budapesti, nyitott pasi. Dec. 19.- én este lánnyal, párral találkoznék! Választ privát üzenetben várok. Fotót e-mailben tudok küldeni.
46 182 75 gödöllői pasi vagyok.
Lányt, hölgyet, párt keresnék kellemes időtöltésre. Gödöllő és környéke, de van kocsi.
Lányt, hölgyet, párt keresnék kellemes időtöltésre. Gödöllő és környéke, de van kocsi.
Sziasztok
Bp-i nemfüggetlen pasiként hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék kor alkat mellékes akár bi re nyitott vagyok
Bp-i nemfüggetlen pasiként hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék kor alkat mellékes akár bi re nyitott vagyok
Sziasztok! Miskolc vagy miskolc környéki ápolt és 30 év feletti hölgyet keresek közös szabadidő program eltöltéséhez! Diszkréció garantált! Én 31 éves kék szemű sportos megjelenésű srác vagyok, de a többit majd személyesen! Várom leveled ha egy kis kényeztetésre vágysz! (képet-képért cserébe természetesen küldök)
Csinos Nő szeretője lennék!Ápolt,diszkrét pasi vagyok!
Egyszerűen csak egy egyszerű budapesti csajt keresek nem egyszerű szex csatákra
Leveleket privibe .

Leveleket privibe .
Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted

Sziasztok,36 éves,sportos testalkatú bi pasi vagyok,keresek Vas Megyében olyan házaspárokat,vagy alkalmi,akár titkos párokat,ahol kényeztethetem mindkét felet,akár viszonzás nélkül is.Ha van olyan vágyad,vágyatok,hogy egy bi pasi legyen veletek,akkor most itt az alkalom,most teljes titokban,maximális diszkrécióval kipróbálhatod.
Nekem is nagyon fontos a diszkréció,mert nem vagyok egyedülálló,úgyhogy minden köztünk marad.
e-mail: attis0110@freemail.hu
Nekem is nagyon fontos a diszkréció,mert nem vagyok egyedülálló,úgyhogy minden köztünk marad.
e-mail: attis0110@freemail.hu
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, bi re nyitott 180/95/40 férfi vagyok. Szolnok. 30/6826935
Szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt ! Imádom,ha néznek közben. Kisebb csaj bulikon is szívesen kiverném.
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!!
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!!

Szia mi jelentkeznénk, csinos feleséggel ha érdekel írj vagy adj telo számot. köszi szia