Fiatal 18-20 éves párt kukkolnék a kocsimba Budapesten !
Napközbeni találkákra keresek hölgyeket-párokat (bi kizárt) Budapesten vagy környékén.
34/195/95kg,sportos jóképű pasi vagyok jó mérettel..
34/195/95kg,sportos jóképű pasi vagyok jó mérettel..
Sziasztok!!!!!
Mi egy 24/34 pár vagyunk Kata és Krisztián Pest megye Aszód mellet lakunk
Ma estére keresünk egy utazni tudó kellemes mérettel rendelkező pasit
Hely van nálunk mi nagyon komolyan gondoljuk a dolgot csak a hölgy örömére kellene be szálni
Tabu a popó szex
email:kataeskrisztian@gmail.com
tel:06202342882
Mi egy 24/34 pár vagyunk Kata és Krisztián Pest megye Aszód mellet lakunk
Ma estére keresünk egy utazni tudó kellemes mérettel rendelkező pasit
Hely van nálunk mi nagyon komolyan gondoljuk a dolgot csak a hölgy örömére kellene be szálni
Tabu a popó szex
email:kataeskrisztian@gmail.com
tel:06202342882
Hölgyem ! Budapesti független,
Megbízható diszkrét 50-es férfi vár
Kellemes, romantikus kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű,
kényeztető önzetlen odafigyeléssel.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Fiatal 18-20 éves párt kukkolnék a kocsimba Budapesten !
Sziasztok
December elejen mennek Swinger klubba .Esztergom Szentendre iränyäban,valamelyik Budapesti klubba.Meg nem voltam ilyen helyen,ha valaki szeretne jönni kerem jelezze privät üzenetbe.Kamusok idiotäk kimeljenek.Csak az jelentkezzen aki komolyan is gondolja.Tik Tak Dreemland stb....Üdv
December elejen mennek Swinger klubba .Esztergom Szentendre iränyäban,valamelyik Budapesti klubba.Meg nem voltam ilyen helyen,ha valaki szeretne jönni kerem jelezze privät üzenetbe.Kamusok idiotäk kimeljenek.Csak az jelentkezzen aki komolyan is gondolja.Tik Tak Dreemland stb....Üdv
Egy unatkozó háziasszonynak szívesen lennék a szeretője!!!
Sziasztok Szeged és 100 km vonzáskörzetéből keresek hölgyet vagy párt érzéki normális szexuális együttlétre diszkrét higénikus ember vagyok nem hazudozok utazni tudok hely hotelbe megoldható irjatok az oldalamra szép napot
Hölgyem ! Budapesti független,
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok
Egy Soproni vékony fiatal lányt keresek aki beleülne meglovagolná a farkam. Egy elhanyagolt kiéhezett 45 éves pasi vagyok jó adottsággal.
feri196906@citromail.hu
Egy Soproni vékony fiatal lányt keresek aki beleülne meglovagolná a farkam. Egy elhanyagolt kiéhezett 45 éves pasi vagyok jó adottsággal.
feri196906@citromail.hu
Keresek idősebb Hölgyet vagy (KEZDŐ) párt Nógrád vagy Heves megyében. Kedves, normális ápolt pasi vagyok átlagos testalkattal.
Pár kép rólam.
Pár kép rólam.
Szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt ! Imádom,ha néznek közben. Kisebb csaj bulikon is szívesen kiverném.
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!!
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!!
kaposvári van fent
Sziasztok,36 éves,sportos testalkatú bi pasi vagyok,keresek Vas Megyében olyan házaspárokat,vagy alkalmi,akár titkos párokat,ahol kényeztethetem mindkét felet,akár viszonzás nélkül is.Ha van olyan vágyad,vágyatok,hogy egy bi pasi legyen veletek,akkor most itt az alkalom,most teljes titokban,maximális diszkrécióval kipróbálhatod.
Nekem is nagyon fontos a diszkréció,mert nem vagyok egyedülálló,úgyhogy minden köztünk marad.
e-mail: attis0110@freemail.hu
Nekem is nagyon fontos a diszkréció,mert nem vagyok egyedülálló,úgyhogy minden köztünk marad.
e-mail: attis0110@freemail.hu
Sziasztok Szeged és 100 km vonzáskörzetéből keresek hölgyet vagy párt érzéki normális szexuális együttlétre diszkrét higénikus ember vagyok nem hazudozok utazni tudok hely hotelbe megoldható irjatok az oldalamra szép napot
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Pasi előtt dugom a Nőjét! Mindenre nyitót Bp-i volt élsportoló srác! yakkari39@gmail.com
Hölgyet várunk szombat estére a párommal! izgatja a hármas,kipróbálná a lányos dolgokat.
írj privátban
írj privátban
Ma este Bp. Győr vonalon, szívesen felvennèk hölgyeket,urakat, kellemes megálló beiktatàsàval.
Vagy megállnèk hellyel rendelkező hölgyeknèl uraknàl.
kisdavid449@gmail.com
Vagy megállnèk hellyel rendelkező hölgyeknèl uraknàl.
kisdavid449@gmail.com
Salgótarján vagy a környéken...ha hölgy félrelépne...szólhatna..
Nős pasi vagyok, de szexben hanyagolt. kellemes mérettel, és nagy kényeztetni akarással.