Soproni 36 éves vékony,igényes,ápolt.átlagos diszkrét hetero srác orálisan kényeztetne fiúkat Sopronba!
Diszkréció nagyon fontos számomra!Bármire nyitott vagyok! Hívj ha komolyan gondolod 30/44-88-217 (Csak hivás)
Diszkréció nagyon fontos számomra!Bármire nyitott vagyok! Hívj ha komolyan gondolod 30/44-88-217 (Csak hivás)
Hölgyeim!
Budapesten napközbeni szabadidővel rendelkező hölgyet keresek tartalmas erotikára. 167 73 47 éves kulturált pasi vagyok.
Budapesten napközbeni szabadidővel rendelkező hölgyet keresek tartalmas erotikára. 167 73 47 éves kulturált pasi vagyok.
Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted smile
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted smile
Hölgyem !
Megbízható diszkrét 50-es független férfi, shármosnak mondott őszhajú
barna szemű,kényeztető önzetlen odafigyeléssel vár.
69elefant@gmail.com
Megbízható diszkrét 50-es független férfi, shármosnak mondott őszhajú
barna szemű,kényeztető önzetlen odafigyeléssel vár.
69elefant@gmail.com
Fiatal hetero pasit bérelhetsz!
Fiatal, 25 éves, izmos, helyes, rövid barna hajú, kék szemű, 185/85, vastag farkú pasi áll párok, hölgyek rendelkezésére. Rövid és hosszú távon egyaránt, a legjobb árakon. 100% diszkréció! Árak és képek mailban.
heteroo85@gmail.com
Fiatal, 25 éves, izmos, helyes, rövid barna hajú, kék szemű, 185/85, vastag farkú pasi áll párok, hölgyek rendelkezésére. Rövid és hosszú távon egyaránt, a legjobb árakon. 100% diszkréció! Árak és képek mailban.
heteroo85@gmail.com
Hölgyem !
Megbízható diszkrét 50-es shármosnak mondott őszhajú, barna szemű férfi, kényeztető önzetlen odafigyeléssel vár.
69elefant@gmail.com
Megbízható diszkrét 50-es shármosnak mondott őszhajú, barna szemű férfi, kényeztető önzetlen odafigyeléssel vár.
69elefant@gmail.com
Sziasztok
Szegeden vagy környékén keresnék lányt, hölgyet vagy párt alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra nem feltétel hogy független legyél.
Fiatal, ápolt, diszkrét srác vagyok. Búvóhelyem van.
Szegeden vagy környékén keresnék lányt, hölgyet vagy párt alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra nem feltétel hogy független legyél.
Fiatal, ápolt, diszkrét srác vagyok. Búvóhelyem van.
Sziasztok !
Napközbeni szabadidővel rendelkező fiatal - fiatalos hölgyet esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek többek közt napközbeni klublátogatásra és esetleg másra is ha úgy alakul
Semmi sem kötelező, de kölcsönös szimpátia esetén a lehetőség adott alapon.

Napközbeni szabadidővel rendelkező fiatal - fiatalos hölgyet esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek többek közt napközbeni klublátogatásra és esetleg másra is ha úgy alakul

Szoasztok,Vas Megyei 36 éves bi srác vagyok,keresek bi párokat,akiknek teljesíthetném titkos vágyait,akár viszonzás nélkül is.Esetleg keresek olyan bi lányt,akivel közösen keresnénk még egy bi pasit.Akinek ilyen vágya van,az írjon.Teljes diszkrécióval.
Akár titkos,alkalmi párok is. E-mail: attis0110@freemail.hu
Akár titkos,alkalmi párok is. E-mail: attis0110@freemail.hu
Bekes megyebe driszkret hölgyel ismerkednek irj privibe!!
Hölgyem ! Megbízható diszkrét 50-es férfi vár
Kellemes, romantikus kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű,
kényeztető önzetlen odafigyeléssel.
69elefant@gmail.com
Kellemes, romantikus kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű,
kényeztető önzetlen odafigyeléssel.
69elefant@gmail.com
Egy diszkrét hölgyet szívesen meg ismernék, akivel párhoz csatlakoznánk!
Sziasztok!
Idősebb Hölgy ismeretségét keresem, esetleg kezdő házaspárokhoz csatlakoznék, ahol én lennék az első harmadik! smile Nógrád és Heves megye!
Fotóim itt és itt.
Idősebb Hölgy ismeretségét keresem, esetleg kezdő házaspárokhoz csatlakoznék, ahol én lennék az első harmadik! smile Nógrád és Heves megye!
Fotóim itt és itt.

Sziasztok! Jony vagyok 36 éves, nyíregyházi, nyitott pasi, 184/84. Keresek hölgyet, lányt minden jóra.
pezsgos@gmail.com
pezsgos@gmail.com
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@gmail.com

Szia. Tibor vagyok 36 éves, budapesti, nyitott pasi. 195/90. Nőt minden jóra, diszkréten!
40-es párokat keresek, akik érdeklődést is mutatnak egy "mindenre" nyitott 40-es pasi iránt. Házibarát, beszélgető partner, s minden egyéb....(egy próbát megérek..)
Egy diszkrét hölgyet szívesen megismernék, akivel párhoz csatlakoznánk!