Ma vagy holnap estére lány vagy pár???? Borsod megye Miskolc? és környéke?
Sziasztok! Hajdú bihari 40-es diszkrét,ápolt,és intelligens pasi vagyok, kellemes mérettel, párhoz csatlakoznék házibarátként, akár hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok. Írjatok, kérdezzetek nyugodtan.
sziasztok Lanyok ! a hetvegen egyedul toltom az esteimet 18.ker. ( szombat Vasarnap) es a napkozbeni idot . kinek lenne kedve atjonni egy italra , tevezni stb... es ki tudja ha szimpatikus vagy akkor lehet tobb is . irjatok privat uzenetett.
kor nem kiterium ! szimpatia, diszkrecio fontos !!!! Legyen tovabbi szep napotok
kor nem kiterium ! szimpatia, diszkrecio fontos !!!! Legyen tovabbi szep napotok
Buvóhelyként sexpartira,kiadnám Bp 18,km-re található tanyámat.Csodálatos környezetben,erdöben.
Sziasztok!
Péntek illetve Szombat este kellemes eltöltésére keresem kedves hölgy társaságát. 29 éves sportos, ápolt srác vagyok. Privát üzenetben megbeszéljük a részleteket.
Szép napot smile
Péntek illetve Szombat este kellemes eltöltésére keresem kedves hölgy társaságát. 29 éves sportos, ápolt srác vagyok. Privát üzenetben megbeszéljük a részleteket.
Szép napot smile
Sziasztok.Miskolc és 20 km-es körzetében,diszkrét alkalmi kapcsolatra keresem hölgy partnerem,kortól függetlenül.Több info privátban.
Sziasztok
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).
Szia !
Péntek kora estére keresek fiatal pasit(kat) ,alkalmi barátnőm megdugására.
Celldömölk ,Jánosháza környéke ! Leveleket privátba kérek !!
Péntek kora estére keresek fiatal pasit(kat) ,alkalmi barátnőm megdugására.
Celldömölk ,Jánosháza környéke ! Leveleket privátba kérek !!
Sziasztok!
Szép napot smile
Szép napot smile
Sopron környéki lányok, hölgyek, asszonyok? Diszkrét pasi várja válaszotok!
Buvohelyet bisztositok!
Buvohelyet bisztositok!

Szia, Szívesen megismerkednék veled, sisek222@gmail.com
(Ez egy válasz venuszlany üzenetére (2014. 07. 18. péntek 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 16:39

Köszi, hogy válaszra sem méltattál azok után, hogy az emil címedre elküldtem az adataim és a fotóm!!!
Ennyirer azért ne legyél diszkrét!
Ennyirer azért ne legyél diszkrét!
Napközben masszírozlak,kényeztetlek anyagiaktól mentesen. Hölgy, vagy pár hölgytagja jelentkezését várom . Olvasd el a társkeresős adatlapomat, kérlek!
Sziasztok ! smile
Kölcsönös szimpátia esetén Budapesten, Dunai motorcsónakázás, napozás, lazulás, buli.....
Csinos hölgyet, hölgyeket esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek... a semmi sem kötelező, de sok minden lehet elvén !!
Ha érdekel ill. kérdésed van, keress priviben !!
Kölcsönös szimpátia esetén Budapesten, Dunai motorcsónakázás, napozás, lazulás, buli.....
Csinos hölgyet, hölgyeket esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek... a semmi sem kötelező, de sok minden lehet elvén !!
Ha érdekel ill. kérdésed van, keress priviben !!
Nagy szerszám , nagy játék ! Hölgyeim ki kukkolna meg Budapesten ahogyan a kocsimba masztizok ?
Leveleket privibe kérek !
Leveleket privibe kérek !
13 ba liftbe kefelnek belevalo not.
Köszi, hogy válaszra sem méltattál azok után, hogy az emil címedre elküldtem az adataim és a fotóm!!!
Ennyirer azért ne legyél diszkrét! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 10. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 10. csütörtök 17:29
Ennyirer azért ne legyél diszkrét! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 10. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (422996)

Van itt olyan hölgy, esetleg pár aki egy kis kellemes diszkrét kalandra vágyik?
Lehetőleg hosszú távra.
Nem függetlenek is!
Sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel, saját kocsival.
diszkretkapcsi@gmail.com
Lehetőleg hosszú távra.
Nem függetlenek is!
Sportos szombathelyi srác vagyok, kellemes mérettel, saját kocsival.
diszkretkapcsi@gmail.com
Sziasztok.
Győr+50km
Lányt, vagy párt keresek diszkrét, baráti kapcsolatra,
Én 182cm nagyon tiszta, ápolt, jó megjelenésű, nem unalmas 30-as pasi vagyok.
Szép nagy formás, borotvált méretem van.
imádom a puncit kényeztetni, nem vagyok önző, és nagyon ki tartó vagyok.
írj bizalommal, tudok titkot tartani, és ezt el is várom.
jo.tamas@freemail.hu
Győr+50km
Lányt, vagy párt keresek diszkrét, baráti kapcsolatra,
Én 182cm nagyon tiszta, ápolt, jó megjelenésű, nem unalmas 30-as pasi vagyok.
Szép nagy formás, borotvált méretem van.
imádom a puncit kényeztetni, nem vagyok önző, és nagyon ki tartó vagyok.
írj bizalommal, tudok titkot tartani, és ezt el is várom.
jo.tamas@freemail.hu
Komárom-Esztergom Megyéből esetleg nem független hölgy? De....független is lehetsz .)
29 éves srác vagyok, többit privátban.
29 éves srác vagyok, többit privátban.
Szombat estére keresnék egy valóban találkozni is merő párt , kellemes hármas szexre!
Helyet tudok biztosítani Ráckevén, de az utazás sem jelent gondot!
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Helyet tudok biztosítani Ráckevén, de az utazás sem jelent gondot!
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Péntek napközbeni huncutkodásra keresek Nőt vagy Párt Miskolc körzetéből.