Engem érekel
(Ez egy válasz fornicando üzenetére (2014. 07. 08. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 08. kedd 15:00

Sziasztok holnap este 8 órakor tartok egy bukkake bulit a 3.kerületben
Sziasztok holnap este 8 órakor tartok egy bukkake bulit a 3.kerületben
Elhanyagolt, egyedül élő hölgyet keresek diszkét
együttlétekre...
Ha úgy érzed jól esne néha egy kis pásztoróra írj
nyugodtan
Veszprém és Várpalota közelében keresek.
együttlétekre...
Ha úgy érzed jól esne néha egy kis pásztoróra írj
nyugodtan
Veszprém és Várpalota közelében keresek.
Hölgyekkel, feleségekkel ismerkednék.
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
Sziasztok!
Ma este Pápán szívesen találkoznék kalandvágyó párokkal, lányokkal, fiúkkal. 37 éves jóképű pasi vagyok. Fotót, telefonszámot nagyon szívesen adok.
Ma este Pápán szívesen találkoznék kalandvágyó párokkal, lányokkal, fiúkkal. 37 éves jóképű pasi vagyok. Fotót, telefonszámot nagyon szívesen adok.
Elhanyagolt feleségek diszkrét szeretője lennék.
Olyan idősebb bi férfitagú párt kerenék ahol a pár mindkét tagja közösen elégítenének ki orálisan. A hölgy részére szívesen viszonoznám az élvezetet férje jelenlétében. Észak-Dunántúlon egy kedves párhoz, szívesen utazok. Leveleket priviben kérnék.
Jóképű férfi ma estére hölgy partnert keres.Helyem van!
Miskolc vagy környéki hölggyel ismerkednék.Diszkrét kapcsolat céljából.Kortól függetlenül.Levelet privátba.
Sziasztok smile
Klub látogatást terveznék hétköznap napközben !!
Szauna,jakuzzi,tükörszoba és más egyéb élmény szobák meglátogatása napközben egy nívós klubban ..Még én sem voltam, de ha akad egy jó partner (csinos, szimpatikus hölgy esetleg párszemélyében) szívesen meglátogatnám.A klub ilyenkor,napközben wellnessként működik és nem az esti menetrend szerint !! Az alap a kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv !
Költségeket természetesen én fedezem, ha kérdésed van írj privit !
Klub látogatást terveznék hétköznap napközben !!
Szauna,jakuzzi,tükörszoba és más egyéb élmény szobák meglátogatása napközben egy nívós klubban ..Még én sem voltam, de ha akad egy jó partner (csinos, szimpatikus hölgy esetleg párszemélyében) szívesen meglátogatnám.A klub ilyenkor,napközben wellnessként működik és nem az esti menetrend szerint !! Az alap a kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv !
Költségeket természetesen én fedezem, ha kérdésed van írj privit !
Miskolci hölggyel ismerkednék.
Lányok valaki autós kaland most egy 35éves sráccal Székesfehérváron.duo1@freemail.hu
Gyöngyösi hölgyet keresek aki imád cumizni!
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
Szexre várok partnereket...(minden megoldás érdekel) diszkréció alap!! dunaújváros
Sziasztok !!! 25 éves ajkai srác vagyok Zolinak hívnak , ismerkednék , elsösorban veszprém és zala megyéböl párokat lányokat , dögös Milfeket keresek , minden jóra , kocsim helyem van utazni is tudok , maximális diszkréció adott és elvárt nagyon igényes pasi vagyok , swinger parti is érdekelne , 178 cm magas , 83 kg ,. , kék szem barna haj , emailem , departed88@gmail.hu , smile , képet kérek én is küldök smile
Ma este kipróbálnám bi férfi tagú párral, bi fiúval. 180/95/40 férfi vagyok. Szolnoktól 25km. Ki jönne el hozzám?
306826935
306826935
Szexpartira keresünk lányokat, párokat a Jászságba. Jelentkezni privátban lehet, bemutatkozó levéllel. !!!!
Elhanyagolt feleségek és unatkozó hölgyek orgazmus mestere lennék. Én minden nap mosolyt varázsolnék az arcodra...