Sziasztok!
Hölgyet,párt keresek minden jóra bpn,van szabadidőm ha szóltok időben. Helyem nincs,de szívesen megyek!
Írjatok itt vagy a zsoltng133 kukac glevél pont comra,vagy sms ben a 30 505 78 75 re.
Sziasztok!
Hölgyet,párt keresek minden jóra bpn,van szabadidőm ha szóltok időben. Helyem nincs,de szívesen megyek!
Írjatok itt vagy a zsoltng133 kukac glevél pont comra,vagy sms ben a 30 505 78 75 re.
Sziasztok!
Búvóhelyet tudok biztosítani ma Budapest belvárosában.
Jöhet páros, hármas vagy négyes is.
Cserében csak kukkolnék.
Jöhet páros, hármas vagy négyes is.
Cserében csak kukkolnék.
Sziasztok ! Ma estére keresek hölgyet, vagy párt akivel tartalmasan tölthetjük az estét
Írjatok.
Sármos, potens ff. vagyok ( yoni intim masszőr )

Sármos, potens ff. vagyok ( yoni intim masszőr )
Sziasztok!
Hölgyet,párt keresek vasárnap estére minden jóra bpn,van szabadidőm ha szóltok időben. Helyem nincs,de szívesen megyek!
Sziasztok!
Hölgyet,párt keresek vasárnap estére minden jóra bpn,van szabadidőm ha szóltok időben. Helyem nincs,de szívesen megyek!
Sziasztok!
szia van ha gondolod beszlgesük!
Szia minden kedves csaj !
Újra elérhető vagyok .
Újra elérhető vagyok .
Sziasztok!
Hölgyet,párt keresek ma estére minden jóra bpn,van szabadidőm ha szóltok időben. Helyem nincs,de szívesen megyek!
Sziasztok!
Hölgyet,párt keresek ma estére minden jóra bpn,van szabadidőm ha szóltok időben. Helyem nincs,de szívesen megyek!
Sziasztok!
Sziasztok! Ha valamely nőnek, lánynak,ha csak kedve támadna egy kellemes, élvezetes, vagy éppen vad és buja szopásra, dugásra, és szimpatikusnak talál adatlap ill. képeim alapján, örömmel felveszem egy fordulóra Budai oldalban, illetve Solymár, Nagykovácsi, Budakeszi és közeli környékén! Normális, ápolt pasi vagyok.
Írjatok üzenetet és egyeztetünk!

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Székesfehérváron keresek,hölgyet ill. párt hosszú diszkrét kapcsolatra!
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresek bpn.Ápolt,normális,szőrtelen férfi vagyok.Helyem nincs de szívesen megyek ha van hova.
Írni tudtok ide vagy a zsoltng133 kukac glevél pont komra.
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresek bpn.Ápolt,normális,szőrtelen férfi vagyok.Helyem nincs de szívesen megyek ha van hova.
Írni tudtok ide vagy a zsoltng133 kukac glevél pont komra.
Sziasztok!
50 feletti pécsi hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra. 59 éves, nős pécsi férfi vagyok. Kérlek írj: guszti552@freemail.hu
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz és egyéb infók KATT IDE > www.szexember.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz és egyéb infók KATT IDE > www.szexember.hu

Tolna megyében esetleg Paks-ról van hölgy aki kényeztetne vagy kényeztetést szeretne??
Sziasztok! Gyöngyösi Hölgyeket szivesen kényeztetnék!
Normafán ma este nő vagy pár benne lenne egy kis szexben?

Hosszabb távú szexkapcsolatra keresek hölgyet 30-50 között. Búvóhely kell lehetőleg Budán de bérelhetünk is vagy lehet autóban is. Anyagiaktól mentes szimpátián és szexen alapuló normális kapcsolat érdekel, perverzióktól mentesen gyors randik és hosszabb szeretkezések is szóba jöhetnek. Hétköznap délelőtt esetleg kora délután (mivel nem vagyok független) Olyan lehetőleg nem duci hölgyet keresek aki szintén nem független, vagy szingli karrierista, de szüksége van a szexre. Normális diszkrét átlagos 46 éves 185 mgas 90 kilós hetero pasi vagyok, bátran írj ha érdekel egy ilyen kapcsolat, bármit megbeszélhetünk, de főleg személyesen. orion693@freemail.hu
Péntek délelőtt egy kedves 40-es nő rámérne???? Tanítani kellene!!
)

Szeretném, ha a nyelvem a puncidban járna!
Úúúgy nyalnék valamit...
és nem pont fagyira gondolok...
Ma egész nap ráérek... Egyeztessünk!

Úúúgy nyalnék valamit...

Ma egész nap ráérek... Egyeztessünk!