sziasztok!
szombat délutánra szervezek Budapesten a XVII. kerületben egy gangbang bulit ahol terveim szerint 5-10 pasival fogok dugni és közbe persze szopizni is őket / titeket ;PP 19 éves vagyok.
jelentkezőket keresek arcos képpel fornicandoultra@gmail.com válaszban természetesen viszonzom a képeket intim képeket pedig az adatlapomon is találsz.
csók a g*cis hímtagokra! ;PP

szombat délutánra szervezek Budapesten a XVII. kerületben egy gangbang bulit ahol terveim szerint 5-10 pasival fogok dugni és közbe persze szopizni is őket / titeket ;PP 19 éves vagyok.
jelentkezőket keresek arcos képpel fornicandoultra@gmail.com válaszban természetesen viszonzom a képeket intim képeket pedig az adatlapomon is találsz.
csók a g*cis hímtagokra! ;PP
Ma délután vagy este felé csatlakoznék nőkhöz vagy párokhoz a hölgy kényeztetésére Miskolc vagy Kazincbarcika környékén.. Telefonon keressetek és megyek. 06305860674
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Holnap napközben tudok fogadni is!!!
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Holnap napközben tudok fogadni is!!!
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Írjatok privátot.
Hali
Sziasztok! Nem tudom hogy létezik- e ilyen, de én Miskolcon és környékén keresek érett hölgyeket 45 év felett érzéki intim kapcsolat céljából. Intelligens, normális, ápolt fickó vagyok.
Párokhoz csatlakoznék, v. magányos hölgyek vigasza lehetnék..Dunaújváros + 50 Km-es körzetben utazni tudnék..
Privátban bővebben...
Privátban bővebben...

Szia
Budapesten hölgyet vagy párt kukkolnék diszkréten . Vagy közös maszti ?
Leveleket privátba kérek .
Magányos vagy elhanyagolt feleségeket keresek tartós, diszkrét szexkapcsolatra.
Szia
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék, kis mellű, vékony testalkatú hölggyel, kor nem számít!
Hajdú-Bihar, és Jász-Nagykun megyék..
Szívesen ismerkednék, kis mellű, vékony testalkatú hölggyel, kor nem számít!
Hajdú-Bihar, és Jász-Nagykun megyék..
Üdv...Holnap egy Hölgy napozni hajóban? Dunán Visegrád alatt?
Szia
Sziasztok!
Olyan Bp-i, hellyel rendelkező hölgyekkel, ill. párokkal ismerkednék, ahol a hölgy kifejezetten szereti az análsexet és/vagy spermaimádó!
Hetero alapon ismerkednék, nem vagyok KAMU! Találkozni is merek!
Privátban várom a leveleket!!!
Olyan Bp-i, hellyel rendelkező hölgyekkel, ill. párokkal ismerkednék, ahol a hölgy kifejezetten szereti az análsexet és/vagy spermaimádó!
Hetero alapon ismerkednék, nem vagyok KAMU! Találkozni is merek!
Privátban várom a leveleket!!!
Szolnoki hölgyeket nyalnék! 40 éves férfi vagyok
Sziasztok! Bpesti 50-es ápolt nős pasi hőlgy partnert keres,esetleg párokhoz is csatlakozik a hőlgy örömére,kor alkat nem számit,légy ápolt,szeresd ha alaposan kinyalják a puncid,no anyagi.pepirozsa@citromail.hu
Sziasztok.
Régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet a sex egy érett igazi nővel.
Idősebb nők leveleit szívesen fogadom.
Akár levelezni vagy beszélgetni van kedved akkor is írj bátran.
Régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet a sex egy érett igazi nővel.
Idősebb nők leveleit szívesen fogadom.
Akár levelezni vagy beszélgetni van kedved akkor is írj bátran.
Pénteken napközben hölgyek, párok társasága lennék! smile
Miskolci férfi vagyok diszkrét kapcsolatot keresek Borsod-Szabolcs megyében élő hölggyel.
Sziasztok! Pista vagyok. Engem érdekelne a dolog. Ti hol laktok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 04. szerda 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 04. szerda 10:40
Törölt felhasználó (918652)

Sziasztok Diszkrét Férfiak! 40-50 év közötti, nem dohányzó, értelmes barátot keresünk harmadiknak nagyon harmonikus házasságunk színesítésére.
Csak bemuttakozó levéllel és (kitakart) képpel, az ozikek10@gmail.com címre. Van ilyen férfi?
Csak bemuttakozó levéllel és (kitakart) képpel, az ozikek10@gmail.com címre. Van ilyen férfi?
Sziasztok Diszkrét Férfiak! 40-50 év közötti, nem dohányzó, értelmes barátot keresünk harmadiknak nagyon harmonikus házasságunk színesítésére.
Sziasztok!
Ma napközben tudok fogadni is!!!
Írjatok privátot.
Hali
Ma napközben tudok fogadni is!!!
Írjatok privátot.
Hali