Péntek délelőtt egy kedves 40-es nő rámérne???? Tanítani kellene!!
)

Szeretném, ha a nyelvem a puncidban járna!
Úúúgy nyalnék valamit...
és nem pont fagyira gondolok...
Ma egész nap ráérek... Egyeztessünk!

Úúúgy nyalnék valamit...

Ma egész nap ráérek... Egyeztessünk!
Hölgyek, párok, anyukák, kismamák, nagymamák esetleg unatkozó háziasszony valaki?
Írjatok privátba 18éves srác vagyok!
Írjatok privátba 18éves srác vagyok!

27 eves normális srác keres egy csaj vagy idosebb nőt aki MA TALIZNA VELEM budapesten CSAK EGY CSOKRA. Ha benne vagy jo lenne remelem van itt olyan aki nem kamus. Irj rogton valaszolok.
Bevállalós lányt - hölgyet keresek, aki minden jóban benne van , ( 4-es dolgokban is ) egymás előtti szex és párcsere Sportos igényes tapasztalt férfi .Valamint: Yoni masszázst vállalok hölgyeknek !Írj priviben !
Sziasztok!Gyöngyösi hölgyet keresek!
Sziasztok!Vasárnapra Egerben keresek hölgy partnert!
Yoni erotikus masszázs ügyeskezű, jóképűnek tartott, kitartó/állóképes masszőr pasitól lányt, hölgyet kényeztetne, nem csak masszázzsal ! Írj privit, ha érdekel ! Szép napot!
Sziasztok
Normális…. szex centrikus Pasi, normális szex centrikus Nőt keres esetleg egy nagyon szimpatikus párt…Hetero alapon, akár hosszabb távra ! Váltsunk levelet, mi bajunk lehet ?! worship
Ha érdekel, írj privit…Köszi.

Normális…. szex centrikus Pasi, normális szex centrikus Nőt keres esetleg egy nagyon szimpatikus párt…Hetero alapon, akár hosszabb távra ! Váltsunk levelet, mi bajunk lehet ?! worship

Ha érdekel, írj privit…Köszi.
Sziasztok.Vonyarcon keresek lányokat,párokat akik szabadidejükben ráérnének egy kis szexre.kötetlenség és anyagiaktól mentesen.diszkréció fontos.hívjatok
0631 331-4733 ˙(tesco nem külföldi)
vagy csak végignézném párok szeretkezését,hely van.
0631 331-4733 ˙(tesco nem külföldi)
vagy csak végignézném párok szeretkezését,hely van.
Szia ha diszkrét pasit keresel aki nem zaklat és tiszteletben tartja,hogy párod van akkor engem keresel,32éves helyes potens pasi vagyok.Hölgy barátnők jelentkezését várom Fejér illetve Veszprém megyéből 0630 686 13 95
Hölgyek, asszonyok! Diszkrét masszázs és egyéb kikapcsolódás. emassage79@gmail.com
Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted

Sziasztok, Veszprém, Fejér és Pest megyében olyan hölgyet vagy párt keresek aki(k) imádják a hosszas előjátékkal egybekötött masszázst. akár ma délutántól - hétfő reggelig tudnának fogadni. Csak komoly partnert, partnereket keresek! Én is az vagyok! Nézzétek meg az adatlapomat, képeimet. Üzeneteket privátban kérem. janez7408@freemail.hu
Most az esti órákban nem keres esetleg nő v pár pasit aki csatlakozna hozzá és egy jót élvezkednénk??? írjatok itt v privátban ha van ilyen 15kerület és környéke ami most ideális lenne...
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz és egyéb infók KATT IDE >>>> www.szexember.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz és egyéb infók KATT IDE >>>> www.szexember.hu

Yoni erotikus masszázs ügyeskezű, jóképűnek tartott, kitartó/állóképes masszőr pasitól lányt, hölgyet kényeztetne, nem csak masszázzsal ! Írj privit, ha érdekel ! Szép napot!
Sziasztok! Ma estére igazán belevaló nő szexpartnert keresek.35 éves hetero igényes helyes sportos pasi vagyok XI. kerületben lakok. Helyem van ahol biztos hogy nagyon jól érezhetnéd magad Írjatok a csakegypasika@gmail.com címre és hozzuk össze a talit
Tisztelt Hölgyeim!
Igényes, a partner gyönyörére fókuszáló kapcsolatot keresek. Ha megtaláljuk egymás örömét, akkor tartós kapcsolatra is vágyom.
Most péntek szombaton szabad vagyok és búvóhely is rendelkezésre áll.
Várlak/vágylak nagyon!
Nézzétek meg a társkeresős adatlapomat.
Igényes, a partner gyönyörére fókuszáló kapcsolatot keresek. Ha megtaláljuk egymás örömét, akkor tartós kapcsolatra is vágyom.
Most péntek szombaton szabad vagyok és búvóhely is rendelkezésre áll.

Várlak/vágylak nagyon!
Nézzétek meg a társkeresős adatlapomat.
Nézd meg a képeim,írj ha érdekel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 08. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 08. hétfő 22:13
Törölt felhasználó (921184)

Sziasztok !
Mi egy férfit keresünk akit én kényeztetnék orálisan.
A párom csak aszisztálna, vibrivel masztizna mellettünk ill,engem kényeztetne.
A számba élvezés lenne a cél, hogy kipróbáljam.
Lányt is keresnénk, hogy a párom kipróbálja a punci nyalást, szintén élvezésig, ahol én aszisztálnék, vagy ami szükséges.
Mindkét esetben a hétvége előny és hely kell.
Fotót várnánk, szimpátia esetén viszonozzuk.
kisdavid449@gmail.com
Mi egy férfit keresünk akit én kényeztetnék orálisan.
A párom csak aszisztálna, vibrivel masztizna mellettünk ill,engem kényeztetne.
A számba élvezés lenne a cél, hogy kipróbáljam.
Lányt is keresnénk, hogy a párom kipróbálja a punci nyalást, szintén élvezésig, ahol én aszisztálnék, vagy ami szükséges.
Mindkét esetben a hétvége előny és hely kell.
Fotót várnánk, szimpátia esetén viszonozzuk.
kisdavid449@gmail.com