Szervusztok !
Intelligens, ápolt és korrekt partnerek kapcsolatát keresem, hölgyek vagy párok személyében. Kizárólag hetero alapon, felszabadultan és önzetlenül ! E-mail :natingstyle@gmail.com
Intelligens, ápolt és korrekt partnerek kapcsolatát keresem, hölgyek vagy párok személyében. Kizárólag hetero alapon, felszabadultan és önzetlenül ! E-mail :natingstyle@gmail.com
Szívesen eltöltenék pár szép órát napközben egy kellemes párral, vagy hölggyel szerdán...Pest és közvetlen környéke!
Leveleket kérek privibe, ha érdekel vkit!!!
Leveleket kérek privibe, ha érdekel vkit!!!
Esztergom és környékén keresek 35-40 feletti Hölgyet félrelépéshez. 38-as megbízható férfi, aki egy fokkal szebb az ördögnél

Szia, szeretném megtudni hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 29. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 29. péntek 14:57
Törölt felhasználó (832739)

Vonzó, Nagyon csinos, szép arcú 36/170/54 feleség keresi valóban jóképű, valóban izmos, magas, intelligens, értelmes férfi társaságát közös huncutkodásra.
Levelezgetők, "megpróbálom hátha..." típusok, mindenkinek irogatók kérem kíméljenek.
Köszönöm.
Levelezgetők, "megpróbálom hátha..." típusok, mindenkinek irogatók kérem kíméljenek.
Köszönöm.
Sziasztok, Veszprém, Fejér és Pest megyében olyan hölgyet vagy párt keresek aki(k) Szeptember 14-én vasánap déltől - hétfő reggelig tudnának fogadni. Csak komoly partnert, partnereket keresek! Én is az vagyok! Nézzétek meg az adatlapomat, képeimet. Üzeneteket privátban kérem.

Kecskeméti hölgy el ismerkednék !

Sziasztok Kedves Partnerkeresők!
Újra neki futok a tegnapi kudarc után, keresem ma estére a megfelelő partnert,akik tegnap felültettek kérem azok ne jelentkezzenek.
Autóval rendelkező,kellemes intim méretű pasit keresek aki szereti a telt idomokat.Címet csak kép és telefonon beszélgetés után adunk.Este 10-re kéne jönni,párom aktív résztvevője a többesnek.
Tegnap este pár fiút visszautasítottam nekik már jeleztem ők előnyt élveznek.
Privát üzit várok igyekszem mindenkinek válaszolni aki aktuális lehet és az adatlapunkon lévő feltételeknek megfelel.
Ha lehet képed a farkadról legyen.
Üdv mindenkinek Emma
Újra neki futok a tegnapi kudarc után, keresem ma estére a megfelelő partnert,akik tegnap felültettek kérem azok ne jelentkezzenek.
Autóval rendelkező,kellemes intim méretű pasit keresek aki szereti a telt idomokat.Címet csak kép és telefonon beszélgetés után adunk.Este 10-re kéne jönni,párom aktív résztvevője a többesnek.
Privát üzit várok igyekszem mindenkinek válaszolni aki aktuális lehet és az adatlapunkon lévő feltételeknek megfelel.
Üdv mindenkinek Emma
Sziasztok! 45 év alatti,kecskeméti,elhanyagolt feleségekkel ismerkednék,helyem van!
Sziasztok Debrecenben keresek alkalmi, vagy hosszabb távra egy nőt, búvóhely van, kölcsönös szimpátia esetén anyagi támogatás nélkül.
Sziasztok! Ma estére keresnék hölgyet, párt. Budapesti, sportos, ápolt férfi vagyok. Fotók az adatlapomon. Választ privátban kérnék, köszönöm.
Sziasztok Kedves Partnerkeresők!
Üdv mindenkinek Emma
Üdv mindenkinek Emma
Sziasztok.34 éves ,ápolt, iskolázott, munkahellyel rendelkező férfi vagyok.Budapesten keressem 40-60 év közötti duci,molett hölgy társaságát.Imádom a szexet,imádom az érett nőket.Szigorúan anyagiaktól mentessen gondolom.Ne lény szégyenlős,írj nyugodtan, ha szereted a szexet, vagy rég volt szexuális kapcsolatod akkor írj.Mindent az élvezetért.Üzenet váltáskor tudunk email-címet cserélni.
Vonzó, Nagyon csinos, szép arcú 36/170/54 feleség keresi valóban jóképű, valóban izmos, magas, intelligens, értelmes férfi társaságát közös huncutkodásra.
Köszönöm.
Köszönöm.
Mert az interneten az lehet ami akar. Lehet árufeltöltõ diákmunkás valamely tesco üzletben. Az üzlet-ember nem?
Intelligens Üzletember Miért Ír Minden Szót Nagy Kezdőbetűvel? Bocsiii...
(Ez egy válasz Besz7 üzenetére (2014. 08. 28. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 28. csütörtök 12:16

Fiatal Sportos ,Intelligens Üzletember, Titkos Kapcsolatot Létesítene! Légy ápolt nő 18-42 éves ig . Nyíregyháza Környéke ,de járom az Országot! Szerintem Nem bánod meg!
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyéből keresek 35 éves korig megbízható, csinos, ápolt hölgyet közös örömszerzésre.
28 éves ápolt férfi vagyok 17/5,5 méretű farokkal. Autó van!
28 éves ápolt férfi vagyok 17/5,5 méretű farokkal. Autó van!
Bp.-n a pár fiú tagjaként szívesen kényeztetnék lányokat illetve párokhoz csapódnék

Fiatal Sportos ,Intelligens Üzletember, Titkos Kapcsolatot Létesítene! Légy ápolt nő 18-42 éves ig . Nyíregyháza Környéke ,de járom az Országot! Szerintem Nem bánod meg!
50-60 év közötti normál testalkatú budapesti hölgyet keresek testi-lelki barátnőnek.
Sajnos búvóhelyem nincs. :-(
Sajnos búvóhelyem nincs. :-(
sziasztok
egy 21/25 éves párhoz enne pasi aki csatlakozna .. kipróbálnánk úgy a3 ast , hogy a vendégünk anyagilag is hozzájárulna az estéhez :P kis plusz izgalom .. párom csinos ,szőke, 163cm 42kiló .. picic cic ,forámás fenék ! szereti popoba
szeret szopizni smile eger környékén vagyunk elérhetőek! További infó priviben