Sziasztok!
Bp-i 40-es férfi vagyok és idősebb, érettebb hölgyeket keresek hosszútávú kapcsolatra.laci971@citromail.hu
Bp-i 40-es férfi vagyok és idősebb, érettebb hölgyeket keresek hosszútávú kapcsolatra.laci971@citromail.hu
Hello!
Holgyet keresnek kedd napkozben. Hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok. 29 eves sportos drac vagyok, kepek a reglapomon. Priviben irj
Holgyet keresnek kedd napkozben. Hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok. 29 eves sportos drac vagyok, kepek a reglapomon. Priviben irj
Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni. wave
Baja-Bátaszék -Szekszárd hölgyet làtogatnék diszkréten 50pasi203368254
Sziasztok!
Hölgyekkel ismerkednék. Illetve párokkal is, de ebben nincs tapasztalatom.
http://www.goldengate.hu/amator/819911-mizujs
Hölgyekkel ismerkednék. Illetve párokkal is, de ebben nincs tapasztalatom.

http://www.goldengate.hu/amator/819911-mizujs
Heves megyében ismerkednék ...31 éves ,nem független pasi vagyok...
Sziasztok nyiregyen nem független hölgy vagy elhanyagolt feleség aki talizna is egy 34, éves srácal
Ma este borsodban kihez csatlakozhatok?
Valóban jóképű, izmos, ápolt, önmagára is igényes srácot keresünk max. 30 éves korig.
35 éves, 170/56 nagyon csinos, jó alakú, szép arcú, szép lábú igényes feleség örömére, Budapest és környékéről.
Kamusok kérem kíméljenek, intelligencia, részletes bemutatkozó levél fontos.
35 éves, 170/56 nagyon csinos, jó alakú, szép arcú, szép lábú igényes feleség örömére, Budapest és környékéről.
Kamusok kérem kíméljenek, intelligencia, részletes bemutatkozó levél fontos.
Sziasztok.
Nem vagyok független. Egy fiatal (max. 24 éves) helyes pasit keresek egy éjszakára, vagy egy hétvégére.
Jelentkezni csak Skypeon. Skype: bar.vicky
Nem vagyok független. Egy fiatal (max. 24 éves) helyes pasit keresek egy éjszakára, vagy egy hétvégére.
Jelentkezni csak Skypeon. Skype: bar.vicky
Ápolt, fiatalos, egészséges, nem független férfiként keresek intelligens, pozitív gondolkodású, nyitott, kedves, biszex férfitagú párt. Kölcsönös szimpátia esetén szenvedélyes szeretkezés mindenki örömére. Diszkréció adott és elvárt. Ha szeretnétek velem megismerkedni, akkor nyugodtan küldjetek levelet, hátha így gyorsabban egymásra találunk.
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek, aki titkos kapcsolat keretében bevezetne az anális szex világába (CSAK HÖLGYEK).
Szia !
Budapesten , háziasszony vagy pár játszótársa lennék napközben !
Üdv : smile
Szia !
Keresnék egy szexcentrikus hölgyet pásztorórák kellemes eltöltésére móvár csorna sopron -bol teljes diszkréciót biztositok.Én egy 185 magas 20-cm tudással rendelkező borotvált extra szexcentrikus 40-es srác vagyok. Autom van.Irj bátran és meglátod nem fogod megbánni.ui:késöbb talán több is lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink
Sziasztok!
Pécsi nem független 40-es pasi szintén hasonló adottságokkal rendelkező hölgy partnert keres diszkrét együttlétre Baranyából. Utazás nem probléma. A pecsipasi73@hotmail.hu -ra várom a leveleket.
Monogám típus vagyok, egyvalakit keresek. Elvárható az ápoltság, higiénia és megfelelő értelem, intelligencia valamint összhang - cserébe ugyan ezt nyújtom a hosszú élvezetes együttlét mellé.
Baranya-Somogy
Pécsi nem független 40-es pasi szintén hasonló adottságokkal rendelkező hölgy partnert keres diszkrét együttlétre Baranyából. Utazás nem probléma. A pecsipasi73@hotmail.hu -ra várom a leveleket.
Monogám típus vagyok, egyvalakit keresek. Elvárható az ápoltság, higiénia és megfelelő értelem, intelligencia valamint összhang - cserébe ugyan ezt nyújtom a hosszú élvezetes együttlét mellé.
Baranya-Somogy
Sziasztok!
En egy 29 eves sportos, kulturalt es inteligens srac vagyok. Diszkret alkalmi ill. allando partnert keresek holgyek szemelyeben. Priviben irjon akit erdekel.....
En egy 29 eves sportos, kulturalt es inteligens srac vagyok. Diszkret alkalmi ill. allando partnert keresek holgyek szemelyeben. Priviben irjon akit erdekel.....
Sziasztok.
Én egy 18-21 év közötti, helyes srácot keresek.
Jelentkezni ha lehet Skypeon, mert itt keveset vagyok.
Én egy 18-21 év közötti, helyes srácot keresek.
Jelentkezni ha lehet Skypeon, mert itt keveset vagyok.
Elhanyagolt Nőt kényeztetnék!
Ma este hölgyet keresek székesfehérváron 0630 9607368