Ápolt átlagos házaspárt keresek csak a hölgy örömére holnap estére akár támogatással is Borsod-Szabolcs megyékből!Hely kell!
Senki nem vállalja be??????
Nincs senki????
Ki előtt verhetem ki?Várpalota.Vár mögött?
Várpalotai Hölgy?Ma a vár mögött?jelentkezz
Kedves igényes inteligens hölgyet keresek...
Elhanyagolt 30-50 -es hölgyet vagy párt keresnék hétvégente Fertőd, Mosonmagyaróvár Csorna környékéről.Én egy 40-es szexkedvelő jóképünek mondott 20-cm csupasz adotságokkal rendelkezö enyhe bi hajlammal ( bár ezt még sosem próbáltam)de egy párnak szivesen megnyilna e rejtett tulajdonságom is . autóm van irj-atok és nem fogjátok megbánni!!!. finom
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Várpalotai Hölgy?Most a vár mögött.jelentkezz
Mikor,es hol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 02. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 02. szerda 09:36

Törölt felhasználó (880855)

Kölcsönadom a feleségemet,korrekt feltételekkel!

Sziasztok! Pomázon igényes házamban (130nm) ma este pároknak vagy spontán sex bulira használhatjátok ...... privát üzeneteket várok!
Ma este Budapesten, a XI. kerületben szeretnénk megélni vágyainkat egy HETERO, borotvált, kulturált, intelligens, 30-50 év közötti férfival, aki el is mer jönni egy hármas szexre ! Helyünk van !
BI hölgytagú, átlagos testalkatú párt is szívesen látnánk !
BI hölgytagú, átlagos testalkatú párt is szívesen látnánk !

Sziasztok, péntek nap közben(13ó-16-ig) t párt/ lányt Budapesten.... Valaki!? Privát üzit várok!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Szia te aranyos budapesti csaj !
Szívesen nyalakodnék egy jót bármelyik délelött az aréna plaza parkoló házának legalsó szintjén a kocsimban . Álltalában teljesen üres a hátsó bejárat felöl , akocsi sötétitett üveges .
Szívesen nyalakodnék egy jót bármelyik délelött az aréna plaza parkoló házának legalsó szintjén a kocsimban . Álltalában teljesen üres a hátsó bejárat felöl , akocsi sötétitett üveges .

Sziasztok!
Hölgyekkel ismerkednék Nógrád vagy Heves megyéből.
Igényes, átlagos testalkatú, kedves pasi vagyok. Utazni tudok. Várom privát üzeneteiteket!!
Adatlapom
Hölgyekkel ismerkednék Nógrád vagy Heves megyéből.
Igényes, átlagos testalkatú, kedves pasi vagyok. Utazni tudok. Várom privát üzeneteiteket!!
Adatlapom
Hölgyet keresnék diszkrét de erotikus óràkra szekszàrd ,baja ,203368254
Budapesti lányt nőt támogatnék. Választ csak privátban kérlek.

Sziasztok! Tatabányai 32 éves pasi vagyok és hölgyeket vagy párokat keresnék diszkrét kapcsolatra! Írjatok...
sziasztok
nyílt házasságban elő pasi vagyok
szulinapom alkalmából szeretném meglépni magam egy csajal hőlgyel
165 60 pasi vagyok 19/6-ös intim méretű
várom a űzeneteket
üdv Tamás
nyílt házasságban elő pasi vagyok
szulinapom alkalmából szeretném meglépni magam egy csajal hőlgyel
165 60 pasi vagyok 19/6-ös intim méretű
várom a űzeneteket
üdv Tamás