Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Zalaegerszegen kedd, szerda, csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Ki szoptatna meg Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Írj
Kíváncsi hetero pasi ?
Írj
Ápolt 60.as Budapesti pasi,hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számit.
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van valaki biszex, férfias, normális, hetero életvitelű srác, aki hasonlót keres? írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!
Este szívesen leszoplak
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék
Vagy párokhoz csatlakoznék
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot!
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében van valaki biszex, férfias, normális, hetero életvitelű srác, aki hasonlót keres? D írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!
Ózd,Miskolc és eger környékén valaki?
Ma vagy holnap estére keresek pár vagy bi pasit.Hely van, csak olyan írjon, aki el is jön!Olvass adatlapot!
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Hollandiában valaki?
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Zalaegerszegen mostantól este 21-ig fiatalabb pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
valaki vastaggal pesten ? Ismerkedne?
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesti ápolt 60-as pasi hölgy partnerét keresi.