Vedd kölcsön a feleségem,korrekt feltételekkel!

Szia!
Egy aranyos budapesti csajt szívesen fuvaroznék a városba egy kis kézimunkáért .
Üzenetet privibe kérek .
Egy aranyos budapesti csajt szívesen fuvaroznék a városba egy kis kézimunkáért .
Üzenetet privibe kérek .
Sziasztok! Szivesen csatlakoznék baráti társasághoz nem csak szexre hanem más közös programokhoz is.

Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
Sziasztok 28 Éves Bp-i pasi vagyok nagy mérettel
ma de. csatlakoznák párhoz
vagy hölgyhöz
várom az üziket wave
hely meg oldható
ma de. csatlakoznák párhoz
vagy hölgyhöz
várom az üziket wave
hely meg oldható
Sziasztok!
Ma estére keresnék Jászberény-Nagykáta környékéről hölgyet vagy párt.
29 éves sportos srác vagyok, és mindenben benne vagyok.
Ma estére keresnék Jászberény-Nagykáta környékéről hölgyet vagy párt.
29 éves sportos srác vagyok, és mindenben benne vagyok.

34/170/56 hölgytagú pár nagyon szép arcú és testű, hosszú szőke hajú hölgytagja keres intelligens, magánál akár fiatalabb fiút is, saját örömére.
Értelmes, valóban intelligens, önmagára is igényes, tényleg jó testű, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú, kizárólag hetero fiú (férfi) levelét várom, aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Szimpátia esetén a Hölggyel külön is együtt lehetne lenni, természetesen a férj tudtával! -).
Budapest- Esztergom vonal és környéke.
Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat (tűsarkakat), vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Várjuk leveled! -)
Értelmes, valóban intelligens, önmagára is igényes, tényleg jó testű, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú, kizárólag hetero fiú (férfi) levelét várom, aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Szimpátia esetén a Hölggyel külön is együtt lehetne lenni, természetesen a férj tudtával! -).
Budapest- Esztergom vonal és környéke.
Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat (tűsarkakat), vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Várjuk leveled! -)
sziasztok!
holnap délutánra keres hölgyet vagy párt.
28 éves nagy méretü srác vagyok bp-ről
hely van
Üzeneteket várok
Üdv Tamás
holnap délutánra keres hölgyet vagy párt.
28 éves nagy méretü srác vagyok bp-ről
hely van
Üzeneteket várok
Üdv Tamás
Ismét lesz egy kis szabadidőm akiknél jól jönne plusz 20 cm privátba jelezze...
Hajdú-biharban keres nem független 173/80/28 éves kopasz pasi hölgyet kényeztetésre. tervaz002@citromail.hu
ferihegyen 17ker felől erdőben valaki? fiú lány pár?
Sziasztok!
Nemfüggetlen sportos pasi keresi titkos barátját hosszútávú kapcsolatra. Csak NORMÁLIS pasikat várok, akik tisztelik ezt a vágyat, és nagyon sok szép élményt szeretnének megélni. Én így vagyok ezzel... És te? smile
Nemfüggetlen sportos pasi keresi titkos barátját hosszútávú kapcsolatra. Csak NORMÁLIS pasikat várok, akik tisztelik ezt a vágyat, és nagyon sok szép élményt szeretnének megélni. Én így vagyok ezzel... És te? smile
Ma du-este keresek hölgyeket,párokat bp-en helyem van.
Hello! Sabolcs megyei kellemes nővel ismerkednék korhatár nélkül. joképü szabolcsi pasi vagyok. Irj, hivj privibe. 0620 3609584
Sziasztok! Budapesti, jóképű, 30-as sportos, igényes férfiként jól esne, ha ma délután a Széll Kálmán téri nyilvános wc-ben stresszoldás gyanánt valaki orálisan kielégítene (férfi vagy nő). Konkrét időpont-egyeztetésre várom leveled!

Sziasztok Lányok! Akinek lenne kedve ismerkedni, kamozni egy olyan 26 éves sráccal akitől bármit lehet, ő megteszi, akkor engem kerestek! Az hogy bármit lehet kérni, nem csak hangzatosság, tényleg így van!! Tabuk nélkül Bármit!!
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
A kocsim hátsó ülésére keresek egy bevállalós csajt .
Kicsit OFF leszek, bocsánat, de emlékszik rá valaki, hogy ide írt már be valaha is létező, nem független, (valós) nőszemély? Az nyílván nem ér, ha valaki csali a biszex férjének...

34 éves 186/80 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Továbbra is keresünk bisex iránt is érdeklődő pasit harmadiknak nagyon sexi partneremmel, aki leutazna hozzánk Heves megyébe hétköznap reggel vagy délelőtt.
jelentkezés emailben barnajopasi@gmail.com
Kép előny.
jelentkezés emailben barnajopasi@gmail.com
Kép előny.