Van itt borsodi pár holnap délelőtti párcserés 4esre?
Szia! Budapesten elhanyagolt hölgy diszkrét szeretője lennék !
Leveleket privibe várok .
Üdv smile
Üdv smile
22 éves lány és 28 éves barátja egymás előtti szexhez 35 éves korig part keres

Szia!
Lányhoz, Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére.Biszex beállítottságú vagyok.Helyem nincs , de hétvégente tudok utazni.Minden ami jó nekünk az érdekel.
Nagyobb intim mérettel rendelkező bi férfiakka is ismerkednék alkalmi szexre.
irj
Lányhoz, Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére.Biszex beállítottságú vagyok.Helyem nincs , de hétvégente tudok utazni.Minden ami jó nekünk az érdekel.
Nagyobb intim mérettel rendelkező bi férfiakka is ismerkednék alkalmi szexre.
irj
Üdv smile
Üdv smile
Üdv smile
Üdv smile
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék kaposváron
Üdv
Üdv

Holnap délelőtt fiúval sexelnék van akit érdekel?
Korrekt feltételekkel szexpartnert keres a feleségem!
Ő egy igazi dög!
Olvass bele a blogjába:http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemh- a-a-ferjem-nezmikozben-massal-dugok
Ő egy igazi dög!

Olvass bele a blogjába:http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemh- a-a-ferjem-nezmikozben-massal-dugok
Szia! Budapesten hölgyet keresek közös hancúrozásokra !
Kaposvári férfi keres normális, intelligens hölgyet, párt
Sziasztok partnerem keresem.nő személyeben nyíregyházán ma esti bulira a városba( klubba)
Pm várok itt nem vagyok
Pm várok itt nem vagyok
Ide még nem láttam nőt írni

Sziasztok! Debrecen és környéki nőt keresek, akit izgat, hogy egy nős hapsi szeretője lehet! Keres bátran!
Szombathely-Sopron közt keresek egy érett 50 körüli nőt feri196906@citromail.hu
Sziasztok. Ma este kihez lehetne csatlakozni Miskolc vagy Barcika környékén 7 óra tájékán?
Nőket és párokat keresek.
Vinném a péniszgyűrűmet is hogy jó kemény és eres legyen a szerszám. Üziket várok. Vagy telefon számot.
Nőket és párokat keresek.
Vinném a péniszgyűrűmet is hogy jó kemény és eres legyen a szerszám. Üziket várok. Vagy telefon számot.
sziasztok.hétvégére keresek lány partnert.írj privátban és megbeszéljük!!!
Sziasztok!
Veszprém közeléből ismerkednék párokkal, hölgyekkel, pasikkal. Szinte mindenre nyitott diszkrét bi pasi vagyok! Képeim a társkeresős adatlapomon láthatóak. Telt, duci alkat nem hátrány! Sőt! :-P
Veszprém közeléből ismerkednék párokkal, hölgyekkel, pasikkal. Szinte mindenre nyitott diszkrét bi pasi vagyok! Képeim a társkeresős adatlapomon láthatóak. Telt, duci alkat nem hátrány! Sőt! :-P
Párkapcsolatban élő férfi vagyok. Szeretnék egy hölgyet akivel kiélhetnénk kölcsönösen vágyainkat amit otthon nem kapunk meg. Budapest és környéke