nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Szia!
Napközbeni szabadidővel rendelkező srác ,budapesti háziasszony játszótársa lenne smile
Leveleket privibe .
Napközbeni szabadidővel rendelkező srác ,budapesti háziasszony játszótársa lenne smile
Leveleket privibe .
Sziasztok!
Budapesti 186/70 es 28 éves kapcsolatban élő srácként keresnék párt vagy akár szóló hölgyet rendszeresebb szexkapcsolatra, swinger látogatásra.Belső üzenetben vagy a geriike.v@gmail.com címen el tudtok érni.
Budapesti 186/70 es 28 éves kapcsolatban élő srácként keresnék párt vagy akár szóló hölgyet rendszeresebb szexkapcsolatra, swinger látogatásra.Belső üzenetben vagy a geriike.v@gmail.com címen el tudtok érni.
Szia!
Napközbeni szabadidővel rendelkező srác ,budapesti háziasszony játszótársa lenne
Leveleket privibe .
Napközbeni szabadidővel rendelkező srác ,budapesti háziasszony játszótársa lenne

Leveleket privibe .
Szolnok vagy Pest megyei lányt keresek tartós alkalmi sexre Skype : cam4sexboy
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Sziasztok! Az enyém ugyan átlagos méretű, de azért szívesen masszíroználak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 08. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 08. péntek 16:13

Törölt felhasználó (37937)

Ma estére keresnénk HETERO úrból, és BI hölgytagból álló nemdohányzó, átlagos, vagy vékonyabb testalkatú párt Budapesten a XI. kerületben. Helyünk van ! Esetleg szóba jöhet egy HETERO, borotvált, vastag farkú férfi is, aki tud masszírozni !
Ma estére keresnénk HETERO úrból, és BI hölgytagból álló nemdohányzó, átlagos, vagy vékonyabb testalkatú párt Budapesten a XI. kerületben. Helyünk van ! Esetleg szóba jöhet egy HETERO, borotvált, vastag farkú férfi is, aki tud masszírozni !
Sziasztok! Ma este hölgyet keresnék, vagy párhoz csatlakoznék. Budapest, vagy Pest megye (kelet).
Utazás nem gond
Utazás nem gond
30-40-es korosztályból keresek feleséget akinek lehetnék a haverja. Ha kéne kis izgalom a család,férj mellet!
Sziasztok! Szívesen kényeztetnék Debrecenben helyel rendelkező, bevállalos, Lányokat, Hölgyeket, Párokat, hosszútávú szexkapcsolatra, akár szexházibulikra is csatlakozóm! Kiéhezet Hölgyeket is várok akik nem tudnak be telni a szexuális étvágyukkal, szívesen segítenék nekik! Az adatlapomon mindent megtaláltok rólam: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

ma estére keresek társaságot a közelből! légy ápolt!
Sziasztok!
42/191/98 átlagos testalkatú, Heves megyei ápolt,igényes férfi vagyok, aki szívesen kipróbálná a többes szexet kedves,intelligens,hétköznapi párokkal. Heves megye,Nógrád,Jász-Nagykun-Szolnok megyei párok válaszát várom akik kipróbálnák, illetve már kipróbálták az ilyen felállást. Diszkrécióm adott és elvárt. Akiket érdekelne azok a következő címre írhatnak: odyssn@citromail.hu. Megkeresés után bővebben levélben....
Köszönöm.
42/191/98 átlagos testalkatú, Heves megyei ápolt,igényes férfi vagyok, aki szívesen kipróbálná a többes szexet kedves,intelligens,hétköznapi párokkal. Heves megye,Nógrád,Jász-Nagykun-Szolnok megyei párok válaszát várom akik kipróbálnák, illetve már kipróbálták az ilyen felállást. Diszkrécióm adott és elvárt. Akiket érdekelne azok a következő címre írhatnak: odyssn@citromail.hu. Megkeresés után bővebben levélben....
Köszönöm.
Budapesti nő házi barátja és játszó társa lennék napközben.
Sziasztok!
Köszönöm.
Köszönöm.
Budapesti nő házi barátja és játszó társa lennék napközben.
nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni finom
nagymedve74 nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni finom

Sziasztok! Holgyet vagy part keresnek ma este bp-n. En 29 eves sportos,kulturalt srac vagyok. Priviben irjatok!
Sziasztok.
Komoly hölgy, vagy pár szexpartnereket keresek hosszútávú kapcsolatra.
Helyem nincs, de Pesten, vagy környékén mobilis vagyok, nappali órákban!
Privátban írj légyszives!
Tel számot adok, diszkréció, ápoltság, tapasztalat adott,és elvárt!
Komoly hölgy, vagy pár szexpartnereket keresek hosszútávú kapcsolatra.
Helyem nincs, de Pesten, vagy környékén mobilis vagyok, nappali órákban!
Privátban írj légyszives!
Tel számot adok, diszkréció, ápoltság, tapasztalat adott,és elvárt!