Csütörtök estére szopizni szerető lányok nők jelentkezését várom cserébe nyalok Dunaújváros és környéke! És még sok mindenre nyitott vagyok! rektor35@citromail.hu
Sziasztok!!!Szép napot mindenkinek!!!!Jóképű .igényes,szőrtelen ,Testépítő srác vagyok.Párokkal és lányokkal ismerkednénk ...Várom leveleteket a GG-re vagy emailben:falatka80@gmail.com címre..Csak aki komolyan gondolja és nem kamus...Mert itt sok van sajnos!!!!Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!! hawaii
Szia ! Láttam a lapodat
örömmel megismernélek
!
Sziasztok, nem független , kék szemű , 44 éves ,
85kg . sportos alkat, intelligens, pasi vagyok ! Hölgy partnerem keresem szeretkezésekre !
Potens hetero férfi vagyok , kemény -kitartó és szép farokkal....

Sziasztok, nem független , kék szemű , 44 éves ,
85kg . sportos alkat, intelligens, pasi vagyok ! Hölgy partnerem keresem szeretkezésekre !
Potens hetero férfi vagyok , kemény -kitartó és szép farokkal....

Hölgyem , tartalmas szeretkezésekhez keresem Partnerem, Párom önzetlen kitartó, budapesti elváltan egyedül élő középkoru(52) ápolt és igényes férfi.
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes levelet .
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes levelet .

Sziasztok 40 - 60 év közötti hölgy , pár ,vagy bi-pár titka , házibarátja lennék akár rövid akár hosszú távon
Győr és 80 km
Győr és 80 km
Sziasztok!
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-50 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-50 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Ma este meglátogatnék egy jó 40es hölgyet.24 éves vagyok és fiú.belső levelet küldjenek
várom.

Valaki Anglia?? Lanyt vagy part keresek, keresunk.
Ha van kedved 16-17-18-án eljönni velem 3 napra Harkányba, szívesen látlak egy ismerkedésre
Dumcsi, wellness, jókedv
természetesen a vendégem vagy

Dumcsi, wellness, jókedv

DEBRECEN ÉS KÖRNYÉKE!!!
Ma estére közös hokira keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!
Maximális diszkréció adott és elvárt!
Ma estére közös hokira keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!
Maximális diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
Sziasztok !
Nőt, párt keresek a környékről, adatlapom alapján.
Nőt, párt keresek a környékről, adatlapom alapján.

Hölgyeim, tartalmas szeretkezéshez keresem partnerem, önzetlen kitartó Hapsy
69elefant@gmail.com írj fényképes levelet,

69elefant@gmail.com írj fényképes levelet,
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
GYöri párként párt keresünk a 40-es korosztályból belsö üzit kérünk
Helyünk sajnos nincs de reális távolságon belül tudunk utazni
esetleg bi fiu is szóba jöhet
Helyünk sajnos nincs de reális távolságon belül tudunk utazni
esetleg bi fiu is szóba jöhet
LÁNYOK Barinők max.2
fiatal csinos vékony... 3 nap wellnes hétvége velem egy 5 * szállódába mindent én álok ha van kedved csatlakozni részletek : pit001@vipmail.hu

27 éves III. kerültei srác, szabadidejét lányok-nők-hölgyek kényeztetésére szentelné. ( Masszázstól a csillagos égig ) Igényes, szenvedélyes nők levelét várom képpel!
Sziasztok, Bp-i 177/85 szőke kékszemű ápolt pasi keresi, Kedves ápolt hölgy, barátnők esetleg pár társaságát . A hét második felében esetleg hétvégére kellemes együttléthez, éjszakai fürdőzéshez...amihez kedvünk van. írj e-mailt. Kép csere ott- Köszönöm
laszlosuto72@gmail.com
laszlosuto72@gmail.com
Elhagyagolt békéscsabai nőkkel ismerkednék.