Sziasztok
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Keresem azt a hölgyet, aki elhanyagolva érzi magát otthon, vagy régóta nem volt kapcsolata, de szeretne egy partnert, aki franciásan kényezteti , masszírozza, stb....
182/36/82 pasi vagyok, kellemes intim mérettel. Mail: galippo@citromail.hu
Tamás
182/36/82 pasi vagyok, kellemes intim mérettel. Mail: galippo@citromail.hu
Tamás
40-55 éves hölgyek minden vágyát teljesíti egy 35 éves pasi!!!!
Sziasztok!Győri pasi vagyok.
Szivesen megismerkednék egy normális,aranyos,hölgyel esetleg párral!!
Nézd meg adatlapom s megtudhatod milyen vagyok s mikre vágyom.
Diszkréció,higénia adott s elvárt!
További sok sikert s élvezetes időtöltést mindenkinek!!
Szivesen megismerkednék egy normális,aranyos,hölgyel esetleg párral!!
Nézd meg adatlapom s megtudhatod milyen vagyok s mikre vágyom.
Diszkréció,higénia adott s elvárt!
További sok sikert s élvezetes időtöltést mindenkinek!!
Hölgyeim!
Beleuntak a hosszú és fárasztó futásba, a véget nem érő kondizásba?
Vadonatúj termékünkkel kellemesen, napi pár óra mozgással újra formába hozhatja magát!
Próbálja ki Ön is! Valódi fitnesz-világújdonság!
Legújabb termékünk, a "SZEX" most ingyen az öné lehet!
Sőt, ha most megrendeli, ajándékba adunk hozzá a méltán népszerű "Orgazmus" nevű kedélyjavítóból is egy csomaggal!
Ne hagyja hogy a téli semmittevés nyomai nyárra is megmaradjanak!
Rendelje meg termékünket még ma!
Különleges tavaszi ajánlatunk részeként Budapesten házhoz visszük!
Forgalmazó:
BPsracz89 - bpsracz89@hotmail.hu
Budapest
Beleuntak a hosszú és fárasztó futásba, a véget nem érő kondizásba?

Vadonatúj termékünkkel kellemesen, napi pár óra mozgással újra formába hozhatja magát!

Próbálja ki Ön is! Valódi fitnesz-világújdonság!
Legújabb termékünk, a "SZEX" most ingyen az öné lehet!

Sőt, ha most megrendeli, ajándékba adunk hozzá a méltán népszerű "Orgazmus" nevű kedélyjavítóból is egy csomaggal!

Ne hagyja hogy a téli semmittevés nyomai nyárra is megmaradjanak!
Rendelje meg termékünket még ma!

Különleges tavaszi ajánlatunk részeként Budapesten házhoz visszük!
Forgalmazó:
BPsracz89 - bpsracz89@hotmail.hu
Budapest
Diszkrét, megbízható hölgyet keresek Komárom-Esztergom megyéből.
Sziasztok
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Bp-i hellyel rendelkező sportos fiatal srác, Hölgyeket kényeztetne, akár teljesen egy oldalúan is !
Akit érdekel privátban írhat, és fel vesszük a kapcsolatot!
További szép napot!
geoxxx
Akit érdekel privátban írhat, és fel vesszük a kapcsolatot!
További szép napot!
geoxxx
Sziasztok!
29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok. Alkalmi kapcsolat, tartós kapcsolat, barátság céljából hölgyekkel ismerkednék.
Imádom a nőket kényeztetni. Szeretek nyalni. Fontos számomra, hogy a partnerem élvezze a szexet.
Helyem van.
Az se baj, ha foglalt vagy, diszkrét vagyok.
Képeket a társkereső adatlapomon találsz.
Írhatsz belső levelet, vagy email/msn: vafer.rex@gmail.com
29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok. Alkalmi kapcsolat, tartós kapcsolat, barátság céljából hölgyekkel ismerkednék.
Imádom a nőket kényeztetni. Szeretek nyalni. Fontos számomra, hogy a partnerem élvezze a szexet.
Helyem van.
Az se baj, ha foglalt vagy, diszkrét vagyok.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Cumizni és nyalatni szerető lányokat hölgyeket keresek minden napra! Fejér megyébe!
Cumizni és nyalatni szerető lányokat hölgyeket keresek minden napra! Fejér megyébe!
Ma estére keresek közös masztizáshoz puncimániás fiút,helyem van Pestmegyében...jó ha autóval rendelkezel...
Fiatal igényes fiú vagyok,,írj telszámmal!
Fiatal igényes fiú vagyok,,írj telszámmal!
Sziasztok! Nem független, 43 éves ffi vagyok. Barna hajú, kék szemű, 180 cm magas, 96 kg. Hosszú távú, titkos kapcsolatra keresek győri Hölgyet, 50-65 év között...
Cumizni és nyalatni szerető lányokat hölgyeket keresek minden napra! Fejér megyében!
Sziasztok! Győrben keresek szerda délelőttre Hölgyet, 45-65 év között. Nem független, 43 éves férfi vagyok!!
Sziasztok!
Elhanyagolt barátnő, feleség titkos szeretője lennék.
29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok.
Helyem van.
Elhanyagolt barátnő, feleség titkos szeretője lennék.
29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok.
Helyem van.